Aviale Skrevet 25. april 2012 #1 Del Skrevet 25. april 2012 Hei, jeg kjøpte en pakke risnudler for en stund siden, men vet egentlig ikke hva jeg skal lage av det. Så vidt jeg har forstått hører det til det thailandske kjøkken, men der har jeg null erfaring. Jeg har kjøpt en flaske soyasaus og tenkte kanskje jeg kunne ha kylling til? Noen som har noen forslag? Har også kjøpt wokkrydder, kan risnudler funke som vanlige nudelretter uten noe til også? Vil gjerne ha tips som ikke involverer innkjøp av dyre matvarer eller mange nye matvarer jeg ikke kommer til å bruke så mye siden jeg er student, men ellers tas alle forslag imot med takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 25. april 2012 #2 Del Skrevet 25. april 2012 Denne nudelsalaten vart veldig god, du kan lage den med andre typar eddik viss du ikkje har ingefæreddik. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aviale Skrevet 26. april 2012 Forfatter #3 Del Skrevet 26. april 2012 Takk for tips, den skal jeg prøve! Så veldig godt ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Linaria Skrevet 26. april 2012 #4 Del Skrevet 26. april 2012 Jeg pleier å blande det med kjøtt (kylling eller svin) med noen grønnsaker(babymais, paprika, kinakål, bønnespirer, gulrøtter osv), krydder og soyasaus. Prøver meg egentlig fram Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pialill Skrevet 26. april 2012 #5 Del Skrevet 26. april 2012 wok! hiver nudler oppi til slutt, vender det litt inn i sausen og serverer namnam! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 26. april 2012 #6 Del Skrevet 26. april 2012 Signerer wok. En enkel oppskrift: - En pose wokgrønnsaker du liker - Strimlet svinekjøtt - Sweet chili saus (kjøpes på flaske) - Nudler Fres svinekjøttet og wokgrønnakene. Kok opp nudlene, ha chilisausen over grønnsakene og kjøttet - servèr. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aviale Skrevet 27. april 2012 Forfatter #7 Del Skrevet 27. april 2012 Takk for flere tips :)Det ble min egen versjon av Alt godts "nudelsalat", bare som en wok der jeg varmet risnudlene godt også. Det var godt, men jeg ble nok ikke begeistret over soyasausen som jeg hadde som marinade på svinekjøttet :gjeiper: Skal prøve risnudler kokt i buljong+krydder neste gang (har cøliaki og kan derfor ikke spise de vanlige nudelpakkene), og kanskje blir det også noen flere woker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå