KristinL Skrevet 24. april 2012 #1 Skrevet 24. april 2012 (endret) Hvordan varmer man best frosne pizzaboller sånn at de blir like gode som når de er nystekte? Edit: Evt pizzastykker. Men det er kanskje samme opptiningsmåte? Endret 24. april 2012 av KristinL
À la Sophie Skrevet 24. april 2012 #2 Skrevet 24. april 2012 Jeg lager aldri pizzaboller, men mye pizzahorn og pizzasnurrer. Disse tar jeg direkte opp fra fryseren og legger i en forvarmet ovn på mellom 175-200 grader til de er ferdig varmet i gjennom.
Athene Skrevet 24. april 2012 #3 Skrevet 24. april 2012 Tines på benk i 10-15 minutter. Deretter kjøres de på varmluft på 150-200 grader til de er gjennomvarme. Tider og temperatur må tilpasses størrelse og luftighet. Da smaker det som nybakt.
KristinL Skrevet 24. april 2012 Forfatter #4 Skrevet 24. april 2012 Skal det være lavere temperatur om de er små og høyere om de er store?
Athene Skrevet 24. april 2012 #5 Skrevet 24. april 2012 Skal det være lavere temperatur om de er små og høyere om de er store? Motsatt. For høy temperatur på større eller mer kompakte bakevarer gjør at de blir svidd/harde utenpå og frosne inni. Men ofte er det bedre å tine det litt lengre dersom det er grovere/større. Tar dette på feelingen, er så utrolig vanskelig å gjengi akkurat hva jeg gjør Men trikset er i alle fall delvis opptining i romtemperatur, deretter varmluft.
Evitas Skrevet 24. april 2012 #6 Skrevet 24. april 2012 Det er veldig viktig for sluttresultatet at du fruser bollene så fort de er kalde! Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå