Augustbrud02 Skrevet 25. mai 2002 #1 Del Skrevet 25. mai 2002 Kan noen hjelpe meg? Hvordan leger jeg egentlig bakt potet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frøken Dings Skrevet 25. mai 2002 #2 Del Skrevet 25. mai 2002 Det er lett! Én stor potet i folie. Inn i ovnen på 250 grader i ca 1 time. Fyll med det du selv vil; klassikeren er jo bacon, mais og rømme. Jeg har hørt at det også går bra å bake potet i mikroovn, men det har jeg ikke prøvd selv.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madison Skrevet 27. mai 2002 #3 Del Skrevet 27. mai 2002 Kan ta de i microen og ja, pleier å gjøre det. Går raskere,hehe:) Kjør microen på full styrke i 10 min(litt avhengig av hvor mange og hvor store potetene er), etter 10 min snur du dem og gjør det samme. (husk,ingen folie i microen!!) Pleier å fylle med bacon,mais og kryddersmør. Nydelig! (kryddersmør; softflora lettsmør el.lignende, grillkrydder, paprikakrydder og løkpulver) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
waco Skrevet 27. mai 2002 #4 Del Skrevet 27. mai 2002 Madison, det der hørtes godt ut. Ble sulten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madison Skrevet 27. mai 2002 #5 Del Skrevet 27. mai 2002 Hehe, det er i grunnen det eneste "husmoren" meg klarer å lage.*s* Er ikke så flink til å lage mat. Men skal lære meg assa:) Men fiskepinner er jeg og god på*namnam* (ojoj, avansert*glise*) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
orakel Skrevet 6. juni 2002 #6 Del Skrevet 6. juni 2002 Dressing til bakt potet: Rømme, en god dash majones, salt og masse masse finnhakket purre. La det stå en stund før servering slik at smakene får satt seg.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augustbrud02 Skrevet 6. juni 2002 Forfatter #7 Del Skrevet 6. juni 2002 Jeg klarte ikke engang å lage bakt potet jeg da. Potetene måtte stå i 2 1/2 time gitt, og innen da hadde vi laget ris som vi spiste. Ikke så vellykket akkurat, men kjempegodt hvitløkssmør hadde vi nå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 10. juni 2002 #8 Del Skrevet 10. juni 2002 Pleier ikke bruke sånne svære poteter jeg, tar lengre tid, synes at bakt potet i microen blir litt vassen jeg.. Stek poteten på full styrke i ca. en time, jeg pleier å stikke en kniv i den for å kjenne om det er hardt inni. Kutt gjerne et kryss oppe på poteten før du putter den i folien, gjerne med litt salt oppi. Har ikke sansen for kryddersmør jeg. Pleier ikke bruke bacon heller. Bruker skinke, ost, løk og mais, gjerne litt dressing eller rømme. Det er også godt med litt paprikakrydder over den bakte poteten. Bakt potet er goooodt! 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guro Skrevet 11. juni 2002 #9 Del Skrevet 11. juni 2002 Dette bruker jeg i bakte poteter: smør, piffikrydder, mais og rømme (det må være i denne rekkefølgen!!). Det blir nam-nam, det! _________________ Guro 1212[ Dette Innlegg er endret av: Guro den 2002-06-11 08:35 ] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå