Gå til innhold

steke brød


halu

Anbefalte innlegg

jeg skal snart sette to brød i ovn. skal de stå nederst eller i midt? skal dere være varmluft eller vanlig? skal de stekes på rist eller stekebrett?

trenger svart ganske fort!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville ha stekt på varmluft med to brød, nederste rille på stekebrett, og avkjølt på rist.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dropp varmluft, stek brødene på 200 C i 50 min til en time med over og undervarme.

Jeg baker brød hver uke på denne måten og får aldri rå eller svidde brød.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dropp varmluft, stek brødene på 200 C i 50 min til en time med over og undervarme.

Jeg baker brød hver uke på denne måten og får aldri rå eller svidde brød.

Det gjør jeg også, men med varmluft, og får heller aldri rå eller svidde brød :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest On Topic

200 grader 50-60 min på brett nederste rille. Over og undervarme, varmluft har eg aldri prøvd. Går sikkert det og men da ville eg ha korta litt ned på steiketid (?). Dusjes med vatn når de tas ut og avkjøles på rist uten formene og under eit kjøkkenhåndkle. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Går sikkert det og men da ville eg ha korta litt ned på steiketid (?). Dusjes med vatn når de tas ut og avkjøles på rist uten formene og under eit kjøkkenhåndkle. :)

Ja, jeg steker i rundt 45 min :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tusen takk for alle svar!:)

jeg satte de nederst i ovn med varmluft på 200 grader i 40 minutter. helt perfekt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...