halu Skrevet 23. april 2012 #1 Skrevet 23. april 2012 jeg skal snart sette to brød i ovn. skal de stå nederst eller i midt? skal dere være varmluft eller vanlig? skal de stekes på rist eller stekebrett? trenger svart ganske fort!
-Fisken- Skrevet 23. april 2012 #2 Skrevet 23. april 2012 Jeg ville ha stekt på varmluft med to brød, nederste rille på stekebrett, og avkjølt på rist.
Evitas Skrevet 23. april 2012 #3 Skrevet 23. april 2012 Ville ikke stekt med varmluft nei! 180 grader med over og undervarme
Pria Skrevet 23. april 2012 #4 Skrevet 23. april 2012 Dropp varmluft, stek brødene på 200 C i 50 min til en time med over og undervarme. Jeg baker brød hver uke på denne måten og får aldri rå eller svidde brød.
-Fisken- Skrevet 23. april 2012 #5 Skrevet 23. april 2012 Dropp varmluft, stek brødene på 200 C i 50 min til en time med over og undervarme. Jeg baker brød hver uke på denne måten og får aldri rå eller svidde brød. Det gjør jeg også, men med varmluft, og får heller aldri rå eller svidde brød
Gjest On Topic Skrevet 23. april 2012 #6 Skrevet 23. april 2012 200 grader 50-60 min på brett nederste rille. Over og undervarme, varmluft har eg aldri prøvd. Går sikkert det og men da ville eg ha korta litt ned på steiketid (?). Dusjes med vatn når de tas ut og avkjøles på rist uten formene og under eit kjøkkenhåndkle.
-Fisken- Skrevet 23. april 2012 #7 Skrevet 23. april 2012 Går sikkert det og men da ville eg ha korta litt ned på steiketid (?). Dusjes med vatn når de tas ut og avkjøles på rist uten formene og under eit kjøkkenhåndkle. Ja, jeg steker i rundt 45 min
halu Skrevet 24. april 2012 Forfatter #8 Skrevet 24. april 2012 tusen takk for alle svar! jeg satte de nederst i ovn med varmluft på 200 grader i 40 minutter. helt perfekt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå