AnonymBruker Skrevet 23. april 2012 #1 Skrevet 23. april 2012 Ja, når man skal ha buljong i kopp for å drikke den - hva slags buljong bruker man da? Er det kjøttbuljong?
AnonymBruker Skrevet 23. april 2012 #2 Skrevet 23. april 2012 Ja, eller jeg bruker kjøttbuljong. Nå er det sjelden jeg drikker det fordi det er så salt, men jeg fikk vann i munnen av å tenke på det. NAM
AnonymBruker Skrevet 23. april 2012 #3 Skrevet 23. april 2012 Ja, eller jeg bruker kjøttbuljong. Nå er det sjelden jeg drikker det fordi det er så salt, men jeg fikk vann i munnen av å tenke på det. NAM Takk En hel sånn terning oppi koppen?
AnonymBruker Skrevet 23. april 2012 #4 Skrevet 23. april 2012 Det sies svel at det er 1 terning pr/halvliter vann, men jeg tar litt 1,5 terning pr halvliter. Smak og behag
Gjest Elyssa Skrevet 23. april 2012 #5 Skrevet 23. april 2012 (endret) Takk for svar Og der gikk den anonymiteten :gjeiper: Var ikke så farlig, jeg skrev bare noe lignende på Facebook, og ville ikke bli gjenkjent. Endret 23. april 2012 av Elyssa 2
Alvina Skrevet 23. april 2012 #6 Skrevet 23. april 2012 Joda, i vinter var det ofte kaldt og en kopp med enten kjøtt eller grønnsaksbuljong var tingen for å få varme i skrotten. Ellers gikk det også med en god del solbærtoddy og urtete. Men jeg lager aldri sterk buljong, tåler ikke så mye salt. Den beste buljongen kan jeg lage selv av margebein, men det er et annet tema. Husker en jeg var sammen med som kastet kraften og skylte den ned i toalettet. Joda, jeg kjeftet ikke, men ble sjokkert. Men jeg bruker å glemme koke kraft f.eks. etter en rekeaften, men en rekeaften ender som regel i senga etter noen pils og noe vin. Huff...
Ryvre Skrevet 23. april 2012 #7 Skrevet 23. april 2012 Jeg bruker som regel grønnsakabuljong (pulver på boks) Om jeg bare skal lage nok til en kopp eller to så tar jeg bare en en klype oppi vannet. Tar gjerne mindre enn hva som står på pakka fordi den kan bli veldig salt.
AnonymBruker Skrevet 23. april 2012 #8 Skrevet 23. april 2012 Jeg foretrekker grønnsaksbuljong, men kjøttbuljong, hønsebuljong, el. går også glatt ned.
skandale Skrevet 24. april 2012 #9 Skrevet 24. april 2012 Jeg bruker det som heter drikkebuljong. Tror den er fra Maggi.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå