AnonymBruker Skrevet 22. april 2012 #1 Del Skrevet 22. april 2012 Jeg har fått helt dilla på kavring i det siste. Snakker da om de såkalte fullkornsskorpa, som ikke er tilsatt sukker. Spiser de sånn som de er, uten melk eller sukker. Men hvordan er disse i forhold til f.eks brød og knekkebrød? Finner veldig lite informasjon på nettet om disse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grønt blad Skrevet 22. april 2012 #2 Del Skrevet 22. april 2012 Jeg kjenner ikke til næringsinnholdet i dem, men du kan da sammenligne næringsinnholdet i dem med næringsinnholdet i brødet eller knekkebrødet du ellers ville spist. Det er også stor forskjell mellom de ulike brødtypene og knekkebrødene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå