AnonymBruker Skrevet 22. april 2012 #1 Skrevet 22. april 2012 Jeg har fått helt dilla på kavring i det siste. Snakker da om de såkalte fullkornsskorpa, som ikke er tilsatt sukker. Spiser de sånn som de er, uten melk eller sukker. Men hvordan er disse i forhold til f.eks brød og knekkebrød? Finner veldig lite informasjon på nettet om disse.
Grønt blad Skrevet 22. april 2012 #2 Skrevet 22. april 2012 Jeg kjenner ikke til næringsinnholdet i dem, men du kan da sammenligne næringsinnholdet i dem med næringsinnholdet i brødet eller knekkebrødet du ellers ville spist. Det er også stor forskjell mellom de ulike brødtypene og knekkebrødene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå