Pusekatt Skrevet 22. januar 2004 #1 Skrevet 22. januar 2004 Noen som har tips? Har en del i frysern som med fordel kunne blitt spist snart
Gjest gjesta Skrevet 22. januar 2004 #2 Skrevet 22. januar 2004 Roastbeef eller fajitas med biffstrimler? Masse fine oppskrifter på www.matprat.no Biff stroganoff er også veldig godt, posen fra Toro er faktisk kjempegod.
Gjest Moonshadow Skrevet 22. januar 2004 #3 Skrevet 22. januar 2004 Flatbiff er jo ikke så veldig møe biff, så jeg annbefaler deg å bruke den i gryter ol, så kjøttet får koke å bli mørt. Biff stroganoff for eksempel:)
Felicia Skrevet 22. januar 2004 #4 Skrevet 22. januar 2004 Ifølge Opplysningskontoret for kjøtt (Matprat.no) og min favorittpølsemaker på Torshov (Strøm-Larsen) er flatbiff det allerbeste kjøttet å bruke til å lage roastbiff. Åsså er det så godt
natasha Skrevet 23. januar 2004 #5 Skrevet 23. januar 2004 Vi bruker Flatbiff stort sett i gryteretter.
Leo Skrevet 23. januar 2004 #6 Skrevet 23. januar 2004 Av flatbiff lager jeg gjerne "biffsalat". (Se an kjøttet; Det kan være fullt av trevler og egne seg best til koking). Da skjærer jeg kjøttet i små biter og steker det, gjerne sammen med litt fet blåmuggost, og strør det over en ruccolasalat iblandet pasta. Serveres med godt brød og en "blåmuggostdressing" evt. naturell yougurt iblandet friske urter.
magolia Skrevet 23. januar 2004 #7 Skrevet 23. januar 2004 Hvor lang koketid trenger flatbiff -til gryteretter altså?
Arkana Skrevet 23. januar 2004 #8 Skrevet 23. januar 2004 Hvor lang koketid trenger flatbiff -til gryteretter altså? En times tid i allefall, kanskje en halvtime til også, det blir den bare bedre av, men ikke overdriv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå