Gå til innhold

Bytte ut solsikkekjerner i brødoppskrift


Liani

Anbefalte innlegg

Jeg har funnet en brødoppskrift jeg har veldig lyst til å prøve: denne, men jeg synes solsikkekjerner er helt grusomt og får rett og slett brekningsfornemmelser når jeg spiser de (har vært sånn fra jeg var barn), Så da lurer jeg på om noen har en god idé til annet type korn/frø/kjerner å bytte det ut med og som smaker godt i brød? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

sesamfrø,gresskarfrø (minner om solsikke..) nøtter (val/hassel) mandler ,linfrø

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sesamfrø,gresskarfrø (minner om solsikke..) nøtter (val/hassel) mandler ,linfrø

Takk for svar! Er sesamfrø, gresskarkjerner og linfrø i oppskriften allerede. Vet jeg godt kan øke på mengden av dette, men tenkte mer om det var noen andre spennende frø å ha oppi :) Veldig glad i valnøtter i brød, men usikker på hvor godt det vil passe inn i denne oppskriften.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...