Liani Skrevet 19. april 2012 #1 Del Skrevet 19. april 2012 Jeg har funnet en brødoppskrift jeg har veldig lyst til å prøve: denne, men jeg synes solsikkekjerner er helt grusomt og får rett og slett brekningsfornemmelser når jeg spiser de (har vært sånn fra jeg var barn), Så da lurer jeg på om noen har en god idé til annet type korn/frø/kjerner å bytte det ut med og som smaker godt i brød? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sugerøret Skrevet 19. april 2012 #2 Del Skrevet 19. april 2012 sesamfrø,gresskarfrø (minner om solsikke..) nøtter (val/hassel) mandler ,linfrø Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Liani Skrevet 19. april 2012 Forfatter #3 Del Skrevet 19. april 2012 sesamfrø,gresskarfrø (minner om solsikke..) nøtter (val/hassel) mandler ,linfrø Takk for svar! Er sesamfrø, gresskarkjerner og linfrø i oppskriften allerede. Vet jeg godt kan øke på mengden av dette, men tenkte mer om det var noen andre spennende frø å ha oppi Veldig glad i valnøtter i brød, men usikker på hvor godt det vil passe inn i denne oppskriften. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå