Gå til innhold

Pinnekjøtt på nye måter


Anbefalte innlegg

Skrevet

Siden vi nå er i slutten av januar og jeg har en pakke pinnekjøtt i frysen. Etterlyser jeg nye og spennede måter å servere pinnekjøttet på.

Altså, hvordan serverer du pinnekjøttet i januar? Når du er møkk lei av kålrabistappe og andre tradisjoner.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

tenkte mer på noe spennede ala pinnekjøtt med chilisaus eller noe i den duren. Skal nemlig ha gjester, de er gode venner jeg godt kan servere lapskaus, men jeg tenkte å slå litt på stortromma.

Skrevet

Hmm... det er jo lam/sau så i teorien burde jo ting som passer til lammekjøtt passe til pinnekjøtt.

Tror jeg ville ha marinert pinnekjøttet i noe hvitløk(evt rosmarin)-aktig... for å få en litt annen smak på det enn den typiske julesmaken. ikke bare dampa det, men også stekt i panne/ovn for å få stekeskorpe...

Og kanskje servert med hjemmelaget potetmos i luksusugaven med fløte (mmmm)

Grønnsaker til... hmmm

hva med en slags Ratatouille (som sikkert ikke skrives slik)

Det finnes jo mange spennende oppskrifter til lammekoteletter, og disse burde jo i teorien passe til pinnekjøtt også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...