Gjest Donna Skrevet 21. januar 2004 #1 Del Skrevet 21. januar 2004 Jeg må ta en opprydding i fryseboksen min. Men jeg er usikker på hva jeg skal kaste og ikke. Hvordan ser man igrunnen på pølser og kjøtt og kylling at det er på tide å kaste det? Og hva med brød?. Dersom det er "frost" på matvarene inne i posen betyr det at de er pakket feil inn og bør kastes? Jeg har nok vært litt for flink til å hamstre inn på tilbud og så blir det ikke spist. :oops: Men nå har jeg funnet ut noe lurt og det er å ta klistrelapper på posene og skrive dato på! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 24. januar 2004 #2 Del Skrevet 24. januar 2004 På denne siden ser du en oversikt over holderbarheten på forskjellige produkter i fryseren: http://www.matprat.no/BulletListArticle.as...mnu1=&mnu2=5026 Når det gjelder frost/rim på matvarene inne i posen betyr ikke det at de er pakket feil, men at fuktigheten har trukket ut av matvaren. Da er det ikke noe godt å spise. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Myumi Skrevet 24. januar 2004 #3 Del Skrevet 24. januar 2004 Kjøtt med frost inni posen kan du bare kaste, det vil smake både gammelt og seigt uansett hvordan du marinerer/tilbreder det. Pølser og andre "farse" produkter som har blitt for gamle lukter tydelig surt- vekk med det. Brød holder seg godt en stund men det er klart at har det ligget nesten ett år smaker det litt "rart". Og det med datomerking av pakker/poser er kjempelurt, kjøp fryseteip som du lett kan skrive på og klistre utenpå pakkene. Fryseteip får du i dagligvaren, den er ikke dyr og en rull varer kjempelenge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 24. januar 2004 #4 Del Skrevet 24. januar 2004 Jepp det med merking av frosne varer, både navn og frysedato, er lurt. Ikke bare for å vite holdbarheten, men også fordi det er ganske vanskelig å se forskjell på f.eks. viltgryte og tomatsaus når det er frossent. Snakker av erfaring her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 24. januar 2004 #5 Del Skrevet 24. januar 2004 Jepp det med merking av frosne varer' date= både navn og frysedato, er lurt. Ikke bare for å vite holdbarheten, men også fordi det er ganske vanskelig å se forskjell på f.eks. viltgryte og tomatsaus når det er frossent. Snakker av erfaring her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå