AnonymBruker Skrevet 11. april 2012 #1 Skrevet 11. april 2012 Jeg ser flere nevner de har hassleback eller råstekte poteter til middag. Kan noen være så vennlige og forklare meg nærmere hva det er, hvordan man lager det og gi det inn med teskje? Samtidig, hva slags tomat og hvordan steke en grilltomat? Jeg synes det er så godt med en sånn stor varm tomat til biff på restaurant, men aner ikke hvordan lage det selv?!! Jeg vet, teite spørsmål men forhåpentligvis gode svar!
LilleMy Skrevet 11. april 2012 #2 Skrevet 11. april 2012 http://www.passionforbaking.com/blog/2010/06/02/hasselback-poteter/ http://www.frukt.no/kokeboka/panneretter/rastekte-poteter/ Også googler du grillet tomat selv!
AnonymBruker Skrevet 11. april 2012 #3 Skrevet 11. april 2012 Ååh, hasselback er så nyyydelig. Jeg synes skikkelig olivenolje og salt er et must. Og her er en måte å tilberede gode tomater på http://www.ourbestbites.com/2008/10/oven-roasted-tomatoes/ .
AnonymBruker Skrevet 11. april 2012 #4 Skrevet 11. april 2012 Tips til noen skikkelig gode råstekte poteter!: kjøp en pakke amadine poteter (små poteter), olje og aromat krydder. Del hver potet i ca 4 biter, og legg de i et bakefat/ildfast form. Ha over olje og krydder, og vend de mange ganger rundt (lek med potetene) slik at du får krsydder og olje på alle sider av poteten. Krydderet du kan bruke er salt,kvernet pepper - og vktigst av alt AROMAT! -Fordel potetene jevnt utover formen og stek de i oppvarmet ovn på varmluft ca 220 grader i 30-50 min- avhengig av str. De blir da chrispy og fine utenpå,og myke og deilige inni NAM! 1
AnonymBruker Skrevet 12. april 2012 #5 Skrevet 12. april 2012 Ja, la oss snurre inn det som egentlig er en herlig rett i smaksforsterkere.. Nei takke seg til kvernet salt, kvernet pepper, kanskje litt eddik og noen urter, timian for eksempel. Det er nam! 4
Brunhilde Skrevet 12. april 2012 #6 Skrevet 12. april 2012 Ja, la oss snurre inn det som egentlig er en herlig rett i smaksforsterkere.. Nei takke seg til kvernet salt, kvernet pepper, kanskje litt eddik og noen urter, timian for eksempel. Det er nam! Sist brukte jeg tørket rosmarin, potetene skulle serveres til andebryst, det var supergodt! 1
kaprifolen Skrevet 12. april 2012 #7 Skrevet 12. april 2012 Karve og provencekrydder er rågodt til stekte poteter! Og litt soyasaus iblandet olivenoljen!
AnonymBruker Skrevet 13. april 2012 #8 Skrevet 13. april 2012 Hvordan varme de gode bifftomatene? Hvilke tomater kjøper man da? Det er alltid så godt på restaurant, men aldri prøvd selv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå