AnonymBruker Skrevet 10. april 2012 #1 Skrevet 10. april 2012 Jeg spiser en del kylling. Har hittil som oftes brukt hel kyllinfilet stekt i ovn med grønnsaker, litt olivenolje og chili eller soyasaus. Nå trenger jeg alternativer for jeg holder på å gå lei. Var på en Persisk restaurant i helga og de hadde en aldeles nydelig kylling på spidd. Garanter marinert. Har du tips om marianader? Jeg synes ikke lenger at det blir noe ekstra med kun chili og hvitløk.
AnonymBruker Skrevet 10. april 2012 #2 Skrevet 10. april 2012 Skjær hver kyllingfilet i 4 strimler og legg de til marinering i hjemmelaget teriyakisaus. Tre de på spyd i lengden og legg under grill i ovenen, 4min på hver side. Dryss litt sesamfrø over det siste minuttet. Yuumm
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå