AnonymBruker Skrevet 9. april 2012 #1 Skrevet 9. april 2012 Ja? Kan jeg spise greddost, står at den er pasteurisert, men den er jo fortsatt sånn mykaktig hvis noen skjønner?
AnonymBruker Skrevet 9. april 2012 #5 Skrevet 9. april 2012 Tror du må utdype hvorfor du spør? Kanskje fordi hun er gravid og lurer på om det er en trygg ost?
AnonymBruker Skrevet 9. april 2012 #6 Skrevet 9. april 2012 Kanskje fordi hun er gravid og lurer på om det er en trygg ost? Helt riktig! Takk
Marikke Skrevet 9. april 2012 #7 Skrevet 9. april 2012 Gräddost er helt ok. Det er brie og camembert og sånn du må være forsiktig med.
AnonymBruker Skrevet 9. april 2012 #8 Skrevet 9. april 2012 Må man være forsiktig med oster på grunn av graviditet?
Gjest Indra Skrevet 9. april 2012 #9 Skrevet 9. april 2012 Må man være forsiktig med oster på grunn av graviditet? Kun de som er laget av melk som ikke er varmebehandlet.
Marikke Skrevet 9. april 2012 #10 Skrevet 9. april 2012 Generelt: Unngå upasteuriserte meieriprodukter (pasteurisering betyr at produktet er varmebehandlet). Flere oster kan være laget av upasteurisert melk (rå melk). Osteprodusentene i Norge og EU er påbudt å merke disse ostene spesielt. Unngå også myke oster laget av pasteurisert melk, som brie, camembert og blåmuggoster (bakterier). Faste oster av upasteurisert melk, som grana padano og parmesan, regnes som trygge. Sakset fra matportalen. Link
AnonymBruker Skrevet 9. april 2012 #12 Skrevet 9. april 2012 Men hvorfor det? Bakterier man ikke skal risikere å få i seg. Mye man skal unngå som gravid.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå