Nigella Skrevet 19. januar 2004 #1 Skrevet 19. januar 2004 Tenkte å ordne ett fat med rensede grønnsaker i passende biter, og en skål dipp i midten. Men så har jeg ingen ide om hvordan dipp'en skal lages. Har du en god oppskrift å dele?
Arkana Skrevet 19. januar 2004 #2 Skrevet 19. januar 2004 Chèvre-dip: Mos en chèvre og rør inn 1,5 dl crème fraîche, en håndfull hakkede sorte oliven og litt hakket frisk timian. Aubergine-dip: La noen spiseskjeer yoghurt renne gjennom et kaffefilter til den blir tykk. Stek en aubergine på 190 grader i 45 minutter til den blir myk. Tørrstek 1 ss spisskummen i en panne. Flå auberginen og mos den og de andre ingrediensene i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper. Avocado-dip: Mos 3 avocadoer med litt sitronsaft, 2 knuste hvitløksfedd, finhakket chili, 1 dl lettmajones og litt salt. Salsa: 1-2 tomater, 1/2 rød løk, 1 hvitløksbåt, 2 ss frisk basilikum, 1 ss Dijon-sennep, sitronsaft, litt olivenolje, salt og pepper kjøres glatt i foodprocessor (eller finhakk grønnsakene og bland i resten). Enkel oste-dip: Bland et beger kremost med urter/krydder med 1,5 dl yoghurt naturell og litt finhakkede urter. Eller bruk ganske enkelt Maarud's dip-poser.
Gjest Madley Skrevet 19. januar 2004 #3 Skrevet 19. januar 2004 Knorr har noen små gule poser som selges i 3-pak..gresk dressing, sommerdressing ++.De er kjempegode til grønnsaksdip!
Birgitte Skrevet 19. januar 2004 #4 Skrevet 19. januar 2004 Det er også godt med ulike rømmedressinger. Bland friske urter eller tørkede krydderblandinger i rømme. Min favoritt blant tomatdressinger er å flå noen tomater, ta bort mye av innmaten, men ikke alt. Bland godt med olivenolje, hvitløk, løk og masse basilikum.
Pusekatt Skrevet 19. januar 2004 #5 Skrevet 19. januar 2004 Maarud Holiday dipmix er kjempegod! Bland med et beger lettrømme.
Grooo Skrevet 19. januar 2004 #6 Skrevet 19. januar 2004 Maaruds salsadip blandet i naturel yoghurt synes jeg er det beste til gulrøtter...
Nana Skrevet 20. januar 2004 #7 Skrevet 20. januar 2004 I stedet for å blande med lettrømme eller yoghurt naturell vil jeg tipse deg om Kesam 8%. Den er mildere enn yoghurt og sunnere enn lettrømme :-) Passer kjempefint til de dipp-posene!
Redhead Skrevet 20. januar 2004 #8 Skrevet 20. januar 2004 Denne er kjempegod: 1 beger kesam 1/2 rød chili 1 fedd hvitløk litt salt og pepper *litt sitronsaft *bittelitt sukker (* har ingen mål på disse ingr, men smak til etterhvert) Bland alt med en stavmikser.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå