Nigella Skrevet 19. januar 2004 #1 Del Skrevet 19. januar 2004 Tenkte å ordne ett fat med rensede grønnsaker i passende biter, og en skål dipp i midten. Men så har jeg ingen ide om hvordan dipp'en skal lages. Har du en god oppskrift å dele? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. januar 2004 #2 Del Skrevet 19. januar 2004 Chèvre-dip: Mos en chèvre og rør inn 1,5 dl crème fraîche, en håndfull hakkede sorte oliven og litt hakket frisk timian. Aubergine-dip: La noen spiseskjeer yoghurt renne gjennom et kaffefilter til den blir tykk. Stek en aubergine på 190 grader i 45 minutter til den blir myk. Tørrstek 1 ss spisskummen i en panne. Flå auberginen og mos den og de andre ingrediensene i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper. Avocado-dip: Mos 3 avocadoer med litt sitronsaft, 2 knuste hvitløksfedd, finhakket chili, 1 dl lettmajones og litt salt. Salsa: 1-2 tomater, 1/2 rød løk, 1 hvitløksbåt, 2 ss frisk basilikum, 1 ss Dijon-sennep, sitronsaft, litt olivenolje, salt og pepper kjøres glatt i foodprocessor (eller finhakk grønnsakene og bland i resten). Enkel oste-dip: Bland et beger kremost med urter/krydder med 1,5 dl yoghurt naturell og litt finhakkede urter. Eller bruk ganske enkelt Maarud's dip-poser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madley Skrevet 19. januar 2004 #3 Del Skrevet 19. januar 2004 Knorr har noen små gule poser som selges i 3-pak..gresk dressing, sommerdressing ++.De er kjempegode til grønnsaksdip! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Birgitte Skrevet 19. januar 2004 #4 Del Skrevet 19. januar 2004 Det er også godt med ulike rømmedressinger. Bland friske urter eller tørkede krydderblandinger i rømme. Min favoritt blant tomatdressinger er å flå noen tomater, ta bort mye av innmaten, men ikke alt. Bland godt med olivenolje, hvitløk, løk og masse basilikum. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 19. januar 2004 #5 Del Skrevet 19. januar 2004 Maarud Holiday dipmix er kjempegod! Bland med et beger lettrømme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 19. januar 2004 #6 Del Skrevet 19. januar 2004 Maaruds salsadip blandet i naturel yoghurt synes jeg er det beste til gulrøtter... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nana Skrevet 20. januar 2004 #7 Del Skrevet 20. januar 2004 I stedet for å blande med lettrømme eller yoghurt naturell vil jeg tipse deg om Kesam 8%. Den er mildere enn yoghurt og sunnere enn lettrømme :-) Passer kjempefint til de dipp-posene! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Redhead Skrevet 20. januar 2004 #8 Del Skrevet 20. januar 2004 Denne er kjempegod: 1 beger kesam 1/2 rød chili 1 fedd hvitløk litt salt og pepper *litt sitronsaft *bittelitt sukker (* har ingen mål på disse ingr, men smak til etterhvert) Bland alt med en stavmikser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå