Gå til innhold

Hjemmelaget sukkerbrød eller kjøpt sukkerbunn


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når jeg skal lage bløtkake eller marsipankake, kjøper jeg alltid kakebunn fra butikken. Smaker det egentlig bedre med hjemmelaget?

Også lurte jeg på om dere kan tipse om hva slags fyll jeg bør ha i en kake som er dekket med sjokoladesmør krem. Bør jeg har sjokoladebunn eller går det helt fint med vanlig kakebunn?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Når jeg skal lage bløtkake eller marsipankake, kjøper jeg alltid kakebunn fra butikken. Smaker det egentlig bedre med hjemmelaget?

Hva slags svar forventer du egentlig på et matforum??

Gjest snoopy_93
Skrevet

Jeg synes de man lager selv er best.

Jeg ville brukt sjokoladebunn. :)

Skrevet

Hva slags svar forventer du egentlig på et matforum??

Jadda....

Pirk pirk...

Altså lurte jo bare på om det smaker bedre? Er jo ikke sikkert alle synes at det er bedre med hjemmelaget selv om dette er MATFORUM!!

Ha en fin dag:):)

Skrevet

Jeg synes de man lager selv er best.

Jeg ville brukt sjokoladebunn. :)

:)

Skrevet

Jeg syns hjemmelaget sukkerbrød smaker bedre. Det er også kjapt og enkelt å lage.

Til sjokoladesmørkrem ville jeg bakt (kjøpt) en sjokoladekake. Jeg syns sukkerbrød har lett for å virke tørt med smørkrem.

:heks:

Skrevet

Hjemmelaget blir som oftest mye saftigere og man kan lage dem i alle mulige størrelser. Dessuten greit å spise noe som er uten masse konserveringsmidler. De man kjøper i butikken oppbevares i stuetemperatur og har lang holdbarhet. Dårlig tegn. Uansett, noe av det enkleste man kan lage selv. Ofte lurt å snu kaken etter at den er stekt og ligger på risten for å unngå at den synker sammen på midten.

  • Liker 2
Skrevet

Pappa elsker sukkerbrød med sjokoladekrem! Så du kan fint bruke det og!

Jeg syns kjøpesukkerbrød blir myyye søtere enn det du lager selv, og selvfølgelig smaker hjemmelaget best :jepp:

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Når jeg skal lage bløtkake eller marsipankake, kjøper jeg alltid kakebunn fra butikken. Smaker det egentlig bedre med hjemmelaget?

Også lurte jeg på om dere kan tipse om hva slags fyll jeg bør ha i en kake som er dekket med sjokoladesmør krem. Bør jeg har sjokoladebunn eller går det helt fint med vanlig kakebunn?

Å kjøpe det i butikken er "laskap"

Den flotteste kake blir ødelagt når en kjenner smaken av butikkbunn. Konserveringsmiddelet er det første du kjenner.

Kan du piske eggedosis,så kan du lage sukkerbrød. Ingenting er så saftig og godt som hjemmelaget.

Det tar deg ti min.

  • Liker 1
Skrevet

kjøpebunnene er helt greie, men hjemmelaget er så mye bedre. i tilegg er sukkerbrød kjempelett å lage, og det tar veldig lite tid, så jeg føler ikke at jeg sparer noe på å kjøpe. om du lager selv er det også enkelt å variere med smaker.

du kan fylle kaken med litt av sjokoladekremen, du kan fylle med vanlig krem eller vaniljekrem, du kan ha bær eller syltetøy på.

Gjest EryMax
Skrevet

Hvis du skal kjøpe sukkerbunn, så kjøp hos et konditori. Jeg har kjøpt flere kakebunner på Aga Mat i Bodø, de er noe med de beste bunnene man får kjøpt.

AnonymBruker
Skrevet

Du får kjøpt sånn pakkemiks med sukkerkake-miks. Bare til å tilsette vann og røre rundt og så bake i ovnen. Det trenger ikke være så vanskelig og komplisert å lage sukkerkake ser du. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...