AnonymBruker Skrevet 3. april 2012 #1 Del Skrevet 3. april 2012 Hvordan tilbereder dere kalkunfilèt i skiver? Kom gjerne med forslag til mariande/krydder også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ryvre Skrevet 4. april 2012 #2 Del Skrevet 4. april 2012 (endret) En filet du har skåret i skiver? Bare å blande det du føler for og har i skapet. Eksempel olje, krydder, ferske urter, lime/sitron Tilbred den på samme måte som du ville gjort med en kyllingfilet. Hender kalkunfiletene er større da, men siden du har skjært den i skiver så trenger den ikke så lang steketid Endret 4. april 2012 av Ryvre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå