Gå til innhold

Steking av kalkun


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hvordan tilbereder dere kalkunfilèt i skiver? :) Kom gjerne med forslag til mariande/krydder også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En filet du har skåret i skiver?

Bare å blande det du føler for og har i skapet.

Eksempel olje, krydder, ferske urter, lime/sitron

Tilbred den på samme måte som du ville gjort med en kyllingfilet.

Hender kalkunfiletene er større da, men siden du har skjært den i skiver så trenger den ikke så lang steketid

Endret av Ryvre
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...