AnonymBruker Skrevet 3. april 2012 #1 Skrevet 3. april 2012 Hvordan lager dere deres pitapizza? Hva bruker dere som fyll? Evt noen gode tips og triks?
Snøvott Skrevet 3. april 2012 #2 Skrevet 3. april 2012 Bittelitt enkel, hjemmelaget tomatsaus, litt grønnsaksfyll, og litt god ost.
AnonymBruker Skrevet 3. april 2012 #3 Skrevet 3. april 2012 Takk for svar! Hva bruker du i tomatsausen din?
Trillrund Skrevet 3. april 2012 #4 Skrevet 3. april 2012 Gjemmer rester av kjøttsaus fra pastamiddager og bruker på pitapizza. Veldig enkelt og godt.
Elanor Skrevet 3. april 2012 #5 Skrevet 3. april 2012 Del pitabrødet i 2, smør på et lag med pesto, dekk med tomatskiver, et pepperdryss og ost. Namnam! 1
Gjest Doh Skrevet 3. april 2012 #6 Skrevet 3. april 2012 Bruker tomatpure, masse krydder, mozarella og kylling/biff. Og så har jeg ruccola på etterpå
Gjest Survival Skrevet 3. april 2012 #7 Skrevet 3. april 2012 Kaster et par frosne pitabrød på et stekebrett, har oppå fyll og steker midt i ovnen på 220 grader i ca 12-15 min. Som fyll bruker jeg alt mulig rart. Helst rester. Rester av pastasaus eller pizzasaus, rester grønnsaker (for eksempel paprika, løk, mais, friske urter, sopp), topper med ost (jeg foretrekker Järlsberg), og deretter har jeg urter/pizzakrydder oppå osten før steking.
celujo Skrevet 10. april 2012 #8 Skrevet 10. april 2012 Jeg bruker ikke pitabrød, men polarbrød (grovt) - syns det blir mye bedre! Har på tomatpuré, krydret karbonadedeig, paprika, løk, ost og naturell kremost. Yummy!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå