Gjest Sanne__ Skrevet 1. april 2012 #1 Skrevet 1. april 2012 Hvordan imponere gjestene..?skal tilberede en god saus som tilbehør til biff..
Leanne Skrevet 1. april 2012 #2 Skrevet 1. april 2012 Jeg gjør det sånn: smelter smør, bruner 2-3 hakket sjalottløk, når de er brunet har jeg i 2-3 fin hakket hvitløksfedd, lar det surre i ca 1 min. Har så over noen ss mel, heller på 2 dl rødvin + 2dl buljongvann (evt. kraft) Koker opp til veske mengden reduseres veldig og sausen blir tykk. Har så på matfløte og koker til sausen har ønsket konsistens. Siler sausen før servering.
Gjest Sanne__ Skrevet 3. april 2012 #3 Skrevet 3. april 2012 Tusen takk. Denne ble veldi god men måtte spe den ut for fikk for sterk buljongsmak i den. Men jeg må spørre,...langbrunet saus har ikke noe med denne type saus å gjøre..eller er det da snakk om en helt annen type saus..?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå