Gå til innhold

Rødvinssaus eller peppersaus..


Anbefalte innlegg

Gjest Sanne__
Skrevet

Hvordan imponere gjestene..?skal tilberede en god saus som tilbehør til biff..

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg gjør det sånn:

smelter smør, bruner 2-3 hakket sjalottløk, når de er brunet har jeg i 2-3 fin hakket hvitløksfedd, lar det surre i ca 1 min.

Har så over noen ss mel, heller på 2 dl rødvin + 2dl buljongvann (evt. kraft)

Koker opp til veske mengden reduseres veldig og sausen blir tykk. Har så på matfløte og koker til sausen har ønsket konsistens.

Siler sausen før servering.

Gjest Sanne__
Skrevet

Tusen takk. Denne ble veldi god men måtte spe den ut for fikk for sterk buljongsmak i den. Men jeg må spørre,...langbrunet saus har ikke noe med denne type saus å gjøre..eller er det da snakk om en helt annen type saus..?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...