Gå til innhold

vondt på tunga av sukrinmelis


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg blir så sår på tunga av mye sukrinmelis.. Er dette normalt? Og hvorfor blir det sånn?

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Hva er mye? Har du prøvd å blande sukrin med vått først? Sukrin stjeler nemlig vannmolekyler, så det er derfor man får en "kald" smak av den. Men blandes sukrin i væske først så har sukrinen allerede bundet seg med vannmolekyler og derfor mindre kald smak.

  • Liker 1
Skrevet

Hva er mye? Har du prøvd å blande sukrin med vått først? Sukrin stjeler nemlig vannmolekyler, så det er derfor man får en "kald" smak av den. Men blandes sukrin i væske først så har sukrinen allerede bundet seg med vannmolekyler og derfor mindre kald smak.

Jeg har prøvd Sukrin til baking flere ganger og baksten får en ekkel metallisk smak :tristbla:

Nå skjønner jeg hvorfor ! Har gått over til Tagatesse som ikke gir en slik ekkel ettersmak :)

Kanskje det går an å ha i litt vann med Sukrinen først da ( om jeg er tom for Tagatesse )

Takk for informasjonen :skravle:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...