Gjest Anonymous Skrevet 15. januar 2004 #1 Skrevet 15. januar 2004 Går det bra å steke mousakka med varmluft, slik at jeg kan få flere ferdige på en gang når jeg skal ha selskap i helgen?
Gjest Poirot Skrevet 15. januar 2004 #2 Skrevet 15. januar 2004 Jeg har ihvertfall gjort det med lasagne. Har tidligere jobbet på storkjøkken, og der ble all mat tilbredt i flere etasjer i varmluft.
Gjest gjest1 Skrevet 15. januar 2004 #3 Skrevet 15. januar 2004 Det går helt fint. Senk temperaturen litt, sånn at de ikke blir svidd før de er ferdige.
Gjest Madden Skrevet 24. januar 2004 #4 Skrevet 24. januar 2004 Kjøpte noen kjempefine moussaka-former i Hellas for noen år siden...de er geniale når vi har flere gjester! Du kan godt bruke varmluft, men som pulverheksa sa, bruk lavere temperatur mot slutten av steketiden og/eller evt. legg et bakepapir over formen/-e!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå