Gå til innhold

Mousakka, steke flere på en gang


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Går det bra å steke mousakka med varmluft, slik at jeg kan få flere ferdige på en gang når jeg skal ha selskap i helgen?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har ihvertfall gjort det med lasagne.

Har tidligere jobbet på storkjøkken, og der ble all mat tilbredt i flere etasjer i varmluft.

Skrevet

Det går helt fint. Senk temperaturen litt, sånn at de ikke blir svidd før de er ferdige.

  • 2 uker senere...
Skrevet

Kjøpte noen kjempefine moussaka-former i Hellas for noen år siden...de er geniale når vi har flere gjester!

Du kan godt bruke varmluft, men som pulverheksa sa, bruk lavere temperatur mot slutten av steketiden og/eller evt. legg et bakepapir over formen/-e!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...