AnonymBruker Skrevet 15. mars 2012 #1 Skrevet 15. mars 2012 Jeg har lyst på en brødboks så brødet ikke blir tørt....gjerne en fin en:-)) Noen å anbefale?
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2012 #2 Skrevet 15. mars 2012 Har ikke et direkte svar på det du spør om, men jeg oppbevarer ferdig oppskjært brød i fryseren og tar ut det jeg trenger. Tiner veldig kjapt.
Rosebud Skrevet 16. mars 2012 #3 Skrevet 16. mars 2012 Eva Solo sin i svart. Se her: http://www.evasolo.com/productinfo/567620
Gjest Badabing Skrevet 16. mars 2012 #4 Skrevet 16. mars 2012 (endret) Wesco sine er kule Min lenke Endret 17. mars 2012 av Badabing
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2012 #5 Skrevet 16. mars 2012 Har en i litt retrostil fra Kremmerhuset. Den har luke foran, som man skyver opp. Først kjøpte vi en med topplokk, men det var litt for tungvint, liker godt denne som man åpner forfra, og så kan man stable ting oppå ved behov av og til. Er et bilde av den her.
Gjest True Khaleesi Skrevet 16. mars 2012 #6 Skrevet 16. mars 2012 Jeg har ikke brødboks, så kan ikke hjelpe deg så veldig. Men brødet blir ikke raskt tørt dersom du har det i brødpose utenpå den posen den kommer i samt oppbevarer brødet i kjøleskapet! 1
Suzy Skrevet 16. mars 2012 #7 Skrevet 16. mars 2012 Jeg syns Btabantia har noen fine Brabantia brødbokser
Marikke Skrevet 16. mars 2012 #8 Skrevet 16. mars 2012 Jeg har ikke brødboks, så kan ikke hjelpe deg så veldig. Men brødet blir ikke raskt tørt dersom du har det i brødpose utenpå den posen den kommer i samt oppbevarer brødet i kjøleskapet! Brød skal ikke oppbevares i kjøleskapet. Link
Gjest True Khaleesi Skrevet 16. mars 2012 #9 Skrevet 16. mars 2012 Brød skal ikke oppbevares i kjøleskapet. Link Dette er vel opp til hver enkelt. Jeg opplever at brødet holder seg bedre i kjøleskap. 1
BraMaling Skrevet 16. mars 2012 #10 Skrevet 16. mars 2012 Jeg syns Btabantia har noen fine Brabantia brødbokser Støtter den, vi har den Metallic Black
challenger Skrevet 16. mars 2012 #11 Skrevet 16. mars 2012 Har en i litt retrostil fra Kremmerhuset. Den har luke foran, som man skyver opp. Først kjøpte vi en med topplokk, men det var litt for tungvint, liker godt denne som man åpner forfra, og så kan man stable ting oppå ved behov av og til. Er et bilde av den her. Har en sånn jeg også
Casall Skrevet 17. mars 2012 #12 Skrevet 17. mars 2012 Jeg har en sånn her, fra Bohus: http://www.google.no/imgres?q=br%C3%B8dboks+bohus&um=1&hl=no&sa=N&biw=1024&bih=456&tbm=isch&tbnid=CK0xvqpdBV-XEM:&imgrefurl=http://frkenlykkelig.blogspot.com/2010/10/brdboks.html&docid=sng0cO9uckcaIM&imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_MpB4CV5pWTE/TLYH_kmBrtI/AAAAAAAACFc/hlN2HL0Oa6M/s1600/020.JPG&w=1600&h=1064&ei=7uNkT760Ic7P4QTo0IDdBw&zoom=1&iact=hc&vpx=93&vpy=158&dur=833&hovh=124&hovw=165&tx=138&ty=104&sig=109801603708777427939&page=1&tbnh=124&tbnw=165&start=0&ndsp=11&ved=1t:429,r:0,s:0
Wombat Skrevet 17. mars 2012 #13 Skrevet 17. mars 2012 Blir brødet mindre tørt i brødboks? Jeg har en plastikkpose på og da holder det seg så lenge som jeg mener brød burde holde seg - omtrent 4-5 dager, dog på siste dagen er det bare ristet brød som duger Har en i solid metall, fra noe som ligner på Black Design, men jeg var mest ute etter noe som var solid nok til å holde katten unna...
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2012 #14 Skrevet 18. mars 2012 På Matbloggsentralen ble det skrevet om brødbokser i uka som gikk: http://www.matbloggsentralen.com/2012/03/nyttig-pa-kjkkenet-brdbokser.html
Gjest alille Skrevet 18. mars 2012 #15 Skrevet 18. mars 2012 Dette er vel opp til hver enkelt. Jeg opplever at brødet holder seg bedre i kjøleskap. Holder seg lenger i kjøleskap, ja. Men det blir veldig, veldig tørt, og det tror jeg de fleste merker, det er bare ikke alle som bryr seg om brødet er tørt? For meg er kjøleskap en kriseløsning, brukte det mye før frem til jeg ble møkklei tørt brød.
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2012 #17 Skrevet 18. mars 2012 Brødet mitt holder seg kjempebra i kjøleskapet, i over en uke! Ikke tørt, helt fint, og godt 1
challenger Skrevet 18. mars 2012 #20 Skrevet 18. mars 2012 Brødet mitt holder seg kjempebra i kjøleskapet, i over en uke! Ikke tørt, helt fint, og godt Brød i ei hel uke?? Jeg takler ikke brød som er over 1 dag gammelt jeg..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå