Gå til innhold

Mozarella


Blister

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tror min beste beskrivelse er mykt, hvitt og mildt. I hvertfall hvis du mener mozzarella av kumelk, den av bøffelmelk smaker en anelse mer og er mye mye dyrere. Alene er mozzarella bare kjedelig, men f.eks sammen med tomat og litt basilikum og salt bidrar den med myk kremet konsistens og litt fett som hever smaken veldig.

Den er god smeltet også, men hvis den får for lenge i ovnen (som f.eks på en gammeldags norsk pizza) synes jeg den blir litt seig og rar. Best med kort og heller kraftig oppvarming.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hørtes supert ut! Da skal den prøves på min italienskinspirerte pizza :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg spiser den i salad. Og på skive med salad oppå. Men da må jeg nevne at jeg bruker ikke kumelk. Bare den som er laga av bøffel.

Smaken er rikere, fyldigere hvis man kan si det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...