Kite Skrevet 14. mars 2012 #1 Skrevet 14. mars 2012 Hei! Vi har kontakt med kokker til bryllupet, og har kommet med egne forslag til meny når det gjelder både forrett og hovedrett. Vi skal ha noe med kamskjell til forrett og lam eller hjort til hovedrett (utdyper ikke noe mer her, ikke relativt) Kokkene vil også at vi skal komme med forslag til dessert, og vi har prøvd litt, men føler ikke helt vi har funnet det rette enda, så vi trenger litt inspirasjon og idéer! Hva har du som dessert i bryllupsmenyen.. Har du eventuelt vært i et bryllup med spennende og god dessert? Blir utrolig glad for hjelp!
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2012 #2 Skrevet 14. mars 2012 Vi skal ha fire retter - salat m/chevre, innbakt kongekrabbe og hjortefilet. Desserten blir dobbel sjokolademousse (hvit og mørk) m/pasjonsfrukt og friske bringebær, servert med bringebærcoulis. 2
Gjest Solstråla88 Skrevet 14. mars 2012 #3 Skrevet 14. mars 2012 Skal dere bruke catering? På den årstiden dere gifter dere er det jo deilig med noe is da.. Eller så har du sjokoladefondant, pannacotta med en god coulis, sjokolademousse med sorbet og friske bær. Is med frukt og bær er jo veldig godt, vanilje is og en syrlig sorbet Eks: Pasjonsfrukt, sitron, bringebær, appelsin, og med masse gode frukter og bær. Det er disse jeg kan komme på som passer seg godt i sommerbryllup 1
Anglofil Skrevet 14. mars 2012 #4 Skrevet 14. mars 2012 Vi hadde nydelig bringebærsorbét til dessert. Mvh Yvonne
Kite Skrevet 17. mars 2012 Forfatter #5 Skrevet 17. mars 2012 Tusen takk for gode forslag! Sorbet høres jo dødsdeilig ut!
Ninnin86 Skrevet 17. mars 2012 #7 Skrevet 17. mars 2012 Vi spiste hjemmelaget vaniljeis med en fantastisk bærsaus! Nyyydelig! PS. Var selfølgelig kokken som lagde isen, ikke vi Men den var ikke kjøpt på butikken! 1
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2012 #8 Skrevet 17. mars 2012 Vi serverte sitrusmarinerte jordbær med appelsinkrem i bryllupet vårt, og det er noe av det beste jeg har smakt noen gang! Og vi fikk utrolig mye skyt for den desserten...
CalidumCor Skrevet 18. mars 2012 #10 Skrevet 18. mars 2012 Desserten blir dobbel sjokolademousse (hvit og mørk) m/pasjonsfrukt og friske bringebær, servert med bringebærcoulis. *Sikle*
montiponti Skrevet 18. mars 2012 #11 Skrevet 18. mars 2012 Panna cotta med viltbærsaus! Himmelsk og ikke minst: ser utrolig flott ut!
Amarinda Skrevet 18. mars 2012 #13 Skrevet 18. mars 2012 Vi gjorde det veldig enkelt, lokale jordbær og vaniljeis Utrolig godt og friskt etter en mektig middag.
signe425 Skrevet 18. mars 2012 #14 Skrevet 18. mars 2012 vi skal ha sjokolademousse med friske bær og vaniljesaus.... Nam.
SmallTalk Skrevet 18. mars 2012 #15 Skrevet 18. mars 2012 Lam eller hjort er ganske tungt kjøtt, så da tror jeg det hadde vært godt med en litt lett og syrlig dessert. Hvis jeg ikke har sett helt feil på tickeren, så er vel bryllupet i midten av juli-begynnelsen av august, og da er det jo høysesong for norske bringebær og jordbær. Det er mye godt som kan lages med dette.
Anglofil Skrevet 19. mars 2012 #16 Skrevet 19. mars 2012 Jeg må bare si det at bringebærsorbéten vår ble meget godt tatt i mot fordi vi hadde fire retter (inkl. desserten), hvilket gjorde at en del sikkert ble litt tunge i magen. Syntes selv det var godt med noe frisk etter to retter med kjøtt. Mvh Yvonne
Kite Skrevet 19. mars 2012 Forfatter #17 Skrevet 19. mars 2012 Helt enig i det dere skriver! Det høres veldig bra ut med noe lett og syrlig, enten noe med frukt eller bær. Likte idéen med bringebærsorbet eller sitronsorbet i limoncello! NAM! Takk for alle fantastiske svar! Dette blir til god hjelp når vi skal maile kokken! ^^
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå