Gå til innhold

Forslag til dessert i bryllupsmenyen!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Vi har kontakt med kokker til bryllupet, og har kommet med egne forslag til meny når det gjelder både forrett og hovedrett.

Vi skal ha noe med kamskjell til forrett og lam eller hjort til hovedrett (utdyper ikke noe mer her, ikke relativt)

Kokkene vil også at vi skal komme med forslag til dessert, og vi har prøvd litt, men føler ikke helt vi har funnet det rette enda, så vi trenger litt inspirasjon og idéer! Hva har du som dessert i bryllupsmenyen.. Har du eventuelt vært i et bryllup med spennende og god dessert? Blir utrolig glad for hjelp!

AnonymBruker
Skrevet

Vi skal ha fire retter - salat m/chevre, innbakt kongekrabbe og hjortefilet. Desserten blir dobbel sjokolademousse (hvit og mørk) m/pasjonsfrukt og friske bringebær, servert med bringebærcoulis.

  • Liker 2
Gjest Solstråla88
Skrevet

Skal dere bruke catering? På den årstiden dere gifter dere er det jo deilig med noe is da.. Eller så har du sjokoladefondant, pannacotta med en god coulis, sjokolademousse med sorbet og friske bær. Is med frukt og bær er jo veldig godt, vanilje is og en syrlig sorbet Eks: Pasjonsfrukt, sitron, bringebær, appelsin, og med masse gode frukter og bær.

Det er disse jeg kan komme på som passer seg godt i sommerbryllup

  • Liker 1
Skrevet

Vi hadde nydelig bringebærsorbét til dessert.

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet

Tusen takk for gode forslag! Sorbet høres jo dødsdeilig ut!

:sol:

Skrevet

Vi spiste hjemmelaget vaniljeis med en fantastisk bærsaus! Nyyydelig! :)

PS. Var selfølgelig kokken som lagde isen, ikke vi :fnise: Men den var ikke kjøpt på butikken!

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Vi serverte sitrusmarinerte jordbær med appelsinkrem i bryllupet vårt, og det er noe av det beste jeg har smakt noen gang! Og vi fikk utrolig mye skyt for den desserten...

Skrevet

Sitronsorbet i limoncello

  • Liker 1
Skrevet

Desserten blir dobbel sjokolademousse (hvit og mørk) m/pasjonsfrukt og friske bringebær, servert med bringebærcoulis.

*Sikle* :wow:

Skrevet

Panna cotta med viltbærsaus! Himmelsk og ikke minst: ser utrolig flott ut!

Skrevet

Vi skal ha sjokoladefondant med vaniljeis

SAM_0733.JPG

  • Liker 1
Skrevet

Vi gjorde det veldig enkelt, lokale jordbær og vaniljeis :) Utrolig godt og friskt etter en mektig middag.

Skrevet

vi skal ha sjokolademousse med friske bær og vaniljesaus.... Nam.

Skrevet

Lam eller hjort er ganske tungt kjøtt, så da tror jeg det hadde vært godt med en litt lett og syrlig dessert.

Hvis jeg ikke har sett helt feil på tickeren, så er vel bryllupet i midten av juli-begynnelsen av august, og da er det jo høysesong for norske bringebær og jordbær. Det er mye godt som kan lages med dette. :)

Annonse
Skrevet

Jeg må bare si det at bringebærsorbéten vår ble meget godt tatt i mot fordi vi hadde fire retter (inkl. desserten), hvilket gjorde at en del sikkert ble litt tunge i magen. Syntes selv det var godt med noe frisk etter to retter med kjøtt. :)

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet

Helt enig i det dere skriver! Det høres veldig bra ut med noe lett og syrlig, enten noe med frukt eller bær.

Likte idéen med bringebærsorbet eller sitronsorbet i limoncello! NAM! Takk for alle fantastiske svar! Dette blir til god hjelp når vi skal maile kokken! ^^

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...