NatashaRomanoff Skrevet 9. mars 2012 #1 Del Skrevet 9. mars 2012 Er det i det hele tatt mulig? Husker å ha hørt at det går an å piske vaniljekesam sånn at den nesten blir litt som krem. Har en boks stående hjemme, og tenkte å bruke denne før den blir dårlig Vispinga må forsovidt utøves for hånd i mangel på hånndmikser o.l Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 9. mars 2012 #2 Del Skrevet 9. mars 2012 Det har eg aldri høyrt om, og med handpisking kan eg ikkje forestille meg at det skal bli nokon stor suksess. Men det er jo berre å prøve. Viss den ikkje har blitt stiv etter 5 minutt trur eg du skal gi opp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NatashaRomanoff Skrevet 9. mars 2012 Forfatter #3 Del Skrevet 9. mars 2012 Det har eg aldri høyrt om, og med handpisking kan eg ikkje forestille meg at det skal bli nokon stor suksess. Men det er jo berre å prøve. Viss den ikkje har blitt stiv etter 5 minutt trur eg du skal gi opp. Haha, ja får bare prøve da! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Spinell Skrevet 9. mars 2012 #4 Del Skrevet 9. mars 2012 Jeg ser på Tines nettsider at man kan blande pisket fløte med vaniljekesam for å få en magrere krem. Kan det være det du har hørt? Det står under denne produktbeskrivelsen. Den vil neppe være egnet til kakepynting, men mer som tilbehør til frukt, eplekake e.l. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå