Gå til innhold

Bruschetta


Anbefalte innlegg

Skrevet

I følge oppskriften (scampi på toast med ostekrem), skal jeg steke baguett-biter i pannen etter at jeg har gnidd dem inn med hvitløk (kuttsiden av et halvt hvitløksfedd) og penslet dem med smør. Problemet er at jeg ikke synes de smaker hvitløk når jeg gjør det på denne måten... :sukk:

Er det noen som har noen tips?

AnonymBruker
Skrevet

Dette lurer jeg også på. Det smaker aldri nok hvitløk! :sur:

Skrevet

Du kan jo blande hvitløken sammen med smøret, typ hvitløkssmør. Eller bare gni hvitløken over etterpå, etter du har stekt dem i panna.

AnonymBruker
Skrevet

når jeg lager brushetta pleier jeg å: først riste skivne med olivenolje litt i ovnen, ta dem ut, gnikke dem inn med hvitløk og deretter steke dem ferdig. Føler hvitløken setter seg mye bedre da. Kanskje du kan prøve det?

Skrevet

Du kan jo blande hvitløken sammen med smøret, typ hvitløkssmør. Eller bare gni hvitløken over etterpå, etter du har stekt dem i panna.

Ja? Har tenkt på begge deler. Hvis jeg presser feddet og smører det på med smøret, var jeg redd det ville bli svidd hvitløk, men det går kanskje bra? Kanksje jeg skal steke brødene litt først og så smøre på blandingen og ha det tilbake i pannen?

Skrevet

når jeg lager brushetta pleier jeg å: først riste skivne med olivenolje litt i ovnen, ta dem ut, gnikke dem inn med hvitløk og deretter steke dem ferdig. Føler hvitløken setter seg mye bedre da. Kanskje du kan prøve det?

Ja, det kan jeg prøve på!

Skrevet

Du kan jo blande hvitløken sammen med smøret, typ hvitløkssmør. Eller bare gni hvitløken over etterpå, etter du har stekt dem i panna.

Hvis jeg skulle lage det som hvitløksbørd - blander jeg da hvitløk med kaldt smør, smører på skivene og har dem i oven? Eller må jeg riste dem litt først? Takk for svar!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...