^^Belle^^ Skrevet 29. februar 2012 #1 Skrevet 29. februar 2012 Jeg har altså en svær pose med brødrasp liggende og trenger tips til hva den kan brukes til. Gjerne alt fra fisk til kylling til ost til desserter.
Zzyzx Skrevet 29. februar 2012 #2 Skrevet 29. februar 2012 Hjemmelaga fiskepinner, panerers i først mel med salt og pepper, deretter egg og til slutt brødraspen. Stekes i panne. Dette kan fint gjøres med både kylling og svin også, jeg liker da å banke kjøttet først for at det skal bli så mørt som mulig. Det kan også legges dobbelt og fylles med f.eks. uanstendige mengder ost.
Pingting Skrevet 29. februar 2012 #3 Skrevet 29. februar 2012 Enig her, dobbelpanerte, hjemmelagde fiskepinner er kjempegodt. Vil du ha litt variasjon kan du bruke laks, og blande litt fin-fin-hakket persille i brødraspen. Eller så kan du teste det jeg ikke har rukket enda! Arancini. Man tar risotto, lager en ball med litt fyll i midten (har sett oppskrifter med alt fra Brie til Bolognese), panerer den og frityrsteker! Syndig, syndig - det bare MÅ være godt. Ellers ville jeg søkt på "breaded" på Tastespotting
Brunhilde Skrevet 29. februar 2012 #4 Skrevet 29. februar 2012 Det må da være verdens beste unnskyldnig for å lage tilslørte bondepiker?
MellonCollie Skrevet 29. februar 2012 #5 Skrevet 29. februar 2012 Hjemmelagede "kyllingnuggets". Kyllingfilet skåret i strimle, så samme prinsipp som de nevnte over med fiskepinnene, men bland inn revet parmesan i brødraspet. Nam!
^^Belle^^ Skrevet 1. mars 2012 Forfatter #6 Skrevet 1. mars 2012 Tusen takk for mange kjempegode tips. De skal definitivt prøves ut. Og så skal jeg tråle tastespotting for godsaker.
^^Belle^^ Skrevet 4. mars 2012 Forfatter #7 Skrevet 4. mars 2012 Et spørsmål til: hvor tynne skjærer dere kjøttskivene når dere skal dobbeltpanere? Og hvor lenge steker dere dem? Tenkte å prøve å dobbeltpanere de to kyllingfiletene som ligger i kjøleskapet. Jeg lagde forresten kyllingnuggets (med parmesan i brødraspet) og de fikk stående applaus fra min veldig kresne mann. *litt stolt*
Gjest navnelapp Skrevet 4. mars 2012 #8 Skrevet 4. mars 2012 Skjer på tvers av kjøtfibra. Når eg skal skjere ein filet slik byrjar eg med tuppen, og skjer skiver oppover fileten. Då vert kjøtet lettast å spise.
Belima Skrevet 5. mars 2012 #9 Skrevet 5. mars 2012 Nakkekoteletter panert i egg og så brødrasp er veldig godt. De blir så saftige og gode. Ta en kyllingfilet og bank den flat med en flaske eller et kjevle. Legg kyllingfileten mellom to ark med gladpack og bank i vei. Ha den i egget og så i brødraspen. Jeg krydrer både kotelettene og kyllingen litt med salt og pepper i panna. Begge disse rettene er favoritter hos meg.
Jompa Skrevet 5. mars 2012 #10 Skrevet 5. mars 2012 Diverse gratenger, som f.eks. fiskegrateng eller blomkålgrateng.
MellonCollie Skrevet 5. mars 2012 #11 Skrevet 5. mars 2012 Kom på en oppskrift til som er kjempegod! Laks med urtelokk - der kan du jo bare bruke ferdig brødrasp
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå