Gå til innhold

Hvilke retter på et koldtbord ??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Kan dere hjelpe meg med hvilke retter jeg bør ha med på et koldtbord ?? Jeg klarer ikke å tenke ut mer, trinsa har rusta fast, hadde vært kjempetakknemlig for alle innspill !!

Hilsen Pludre icon_biggrin.gif12

Skrevet

Tja..blir skuffet om jeg ikke finner spekemat på et koldtbord, og det samme gjelder roastbeef. Laks i ulike varianter er også en klassiker. En eller annen suppe vil sansynligvis være populært, og godt brød hører med. 12

Skrevet

Heisann, skal vi se..

Roastbeef

Potetsalat

Karbonader /med stekt løk

Kylling bryst

Skinke

Spekeskinke

Kabaret (Aspic) Remulade

Blåskjell (for de som liker det)

Røket laks

Gravet laks med senneps saus

Eggerøre

Sild i forskjellige varianter

Salat

Glasert ørret

Ost og kjeks

Smør og brød, grov og fin.

Det finnes så mangt man kan ha da..

Bare ikke syltetøy, brunost osv..

Kommer ikke på mer akkurat nå.. icon_smile.gif

_________________

Klem fra Nina

cat.gif

[ Dette Innlegg er endret av: aniN den 2002-05-23 00:10 ]1212[ Dette Innlegg er endret av: aniN den 2002-05-23 00:13 ]

Skrevet

Vil også anbefale at du har ulike salater slik som italiensk salat, rekesalat og waldorfsalat.12

Skrevet

Dette vil du finne på vårt koldtbord:

Kjøttretter: Fiskeretter:

Roastbiff m.løk & remulade Helkokt ørret m. agurksalat & rømme

Honning marinert skinke Røket Laks m. eggerøre

Sommer skinke Gravet Laks m. sennepssaus

Kokt skinke Urtemarinert laks m. urtesaus

Bayonne skinke Glassmestersild

Svinestek Tomatsild

Oksestek Rømmesild

Rensdyrstek Sursild

Hamburgerygg Ansjos m. egg

Amerika skinke Ovnsbakt torsk med pesto

Badsturøkt skinke Skalldyr:

Kalkunskinke

Lammestek Reker m. majones & sitron

Okserull Krabbeklør

Ribberull Kreps

Appelsin skinke Hummer

Karbonader m.løk Hvitvins dampede Blåskjell

Kylling m. ris,salat

Røkt svinekam

Røkt lammelår

Spekemat: Salater:

Spekeskinke Italiensk salat

Fenalår Rekesalat

Birkebeinerskinke Skalldyrsalat

Mår pølse Egg og bacon salat

Salami Waldorf salat

Trønderfår Blandet salat

Speket elgpølse

Speket rensdyrpølse Diverse:

Eggehakk

Potetsalat Aspik m. fisk og reker

Honning Melon Aspik m. skinke

Rømme Paella

Flatbrød

Osteanretning:

Port salut

Ridder ost

Brie

Jarlsberg

Taffeloster

Edamer

Krydderoster

Blå baiå

12

Skrevet

Vel lista kom ut litt feil her, fordi det sto i kolloner når jeg limte det inn, men det går vel ann å lese det fordet tror jeg, fordi om det ble veldig rotete.

Hvis du vil så kan du sende meg en mail, så skal jeg sende deg lista.

12

Skrevet

Jeg har forresten en knallgod oppskrift på en eggesalat som "må" finnes på et koldtbord. Du kan få oppskriften av meg hvis du vil. Den er enkel og lage og utrolig nydelig. Skal forresten lage den til konfirmasjonen til fetteren min i begynnelsen av juni også. icon_smile.gif12

Skrevet

Hadde koldtbord til 20 nå på 17. mai, og mitt tips er: kutt rekene. Med så mye annet godt å spise, var det få som ønsket å pille reker. Tar mye tid og er litt sølete, særlig hvis en sitter i finstasen...

Hva med tapasretter på koldtbordet? Noen litt mindre tradisjonelle retter?

-L

Skrevet

Tror folk flest er veldig glad i laksevariantene - dessuten er laks vel noe av det billigere man handler inn, og derfor kan det kanskje lønne seg å satse på mange forskjellige lakseretter? (Og bor du på et mindre sted, som har oppdrettsanlegg i nærheten, ville jeg prøvd meg der - kanskje er du heldig!)

Jeg dropper karbonader med løk helt, og bytter ut kylling med kalkunbryst i skiver. Ser penere ut og er enklere å spise.

Jeg kunne også tenkt meg mer spenstige retter a la tapas - men da bør det være rimelig og enkelt å lage.

Kunne også tenkt meg grillspyd og varmretter, men grillspydene tror jeg tar for lang tid, desverre..

(Kokken vår beregner ca 40 timer på å lage til koldtbordet, visstnok - jeg er livredd for hva prisen ender opp på!)

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg vil anbefale deg å gå inn på

http:www.annerledes.no

De har kjempegod, "moderne" mat, massevis av menyforslag både under buffeer og fingermat.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...