Felicia Skrevet 9. januar 2004 #1 Skrevet 9. januar 2004 Hva betyr det at løk og vin skal "koke til marmelade" når jeg skal lage saus?? Skal det koke helt til den blir "klissete" og seig?
Gjest onyx, i.i. Skrevet 9. januar 2004 #2 Skrevet 9. januar 2004 ja, i grunnen :D Kok til det blir sirupsaktig eller væsken ihvertfall er halvert. Ikke la det koke for mye inn for da kan du få brent smak eller en ekkel karamellkonsistens som bar skiller seg. Pass på hele tiden og er du i tvil er det bedre å ta den for tidlig enn for seint:)
Gjest Jamila Skrevet 9. januar 2004 #3 Skrevet 9. januar 2004 Jepp, Onyx har rett. Vin og løk skal småkoke til væsken er redusert til nesten ingenting. Så sper du den opp igjen med kraft/fløte/rømme....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå