Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva betyr det at løk og vin skal "koke til marmelade" når jeg skal lage saus?? :forvirra:

Skal det koke helt til den blir "klissete" og seig?

Videoannonse
Annonse
Gjest onyx, i.i.
Skrevet

ja, i grunnen :D Kok til det blir sirupsaktig eller væsken ihvertfall er halvert. Ikke la det koke for mye inn for da kan du få brent smak eller en ekkel karamellkonsistens som bar skiller seg. Pass på hele tiden og er du i tvil er det bedre å ta den for tidlig enn for seint:)

Gjest Jamila
Skrevet

Jepp, Onyx har rett. Vin og løk skal småkoke til væsken er redusert til nesten ingenting. Så sper du den opp igjen med kraft/fløte/rømme....

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...