Gå til innhold

Beste husbygger-sparetips?


Nitha

Anbefalte innlegg

Vi skal bygge til våren, og har fått prisoverslag. Alle sier vi har fått en god pris, men det er jo likevel masse penger.

Er det noen som har noen gode sparetips?

Vi kommer ikke til å gå ned på størrelse, og har skjønt at det ikke er mange tusener å spare på å la eks et par soverom stå uinnredet.

Vurderer om vi skal vente med å kjøpe fyrkjele til vannbåren varme i første omgang, og kun kjøre på varmtvannsbereder den første tida. Men da blir det kanskje dyrt å sette den inn senere? :roll:

Er det noen som har noen andre tips?

Fru Nitha

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi lot en hel etasje stå uinnredet og gjorde alt selv etter hvert.

Sparte nok noen tusen på det.

Ellers sprate vi 50000 på å kjøpe kjøkken/hvitevarer på IKEA i stedet for Norema.

Vi brukte nok noen tusen på å kjøpe skikkelig verktøy, men har spart det inn flere ganger etterpå. Det er utrolig mye mer vi kan gjøre selv når vi har verktøy til det.

Bruk håndverkere du kjenner. Spør om rabatter på ting du kjøper. Ofte får du gode rabatter om du styrer unna parkettkjøp på Maxbo o.l., men heller veldger et firma som selger bare gulv. Jo mer du kjøper på ET sted, jo bedre rabatter får du (hvis du spør).

Vi valgte å fordele utgiftene litt.

Fikk inn det mest nødvendige først, så flyttet vi inn. Etter hvert har vi funnet ut hva vi ville prioritere og det er relativt mye vi har slått fra oss etter hvert. Ting som ikke var så viktige likevel.

Vannbåren varme har jeg ikke peiling på. Vi har varmekabler på badet som står på hele året, men ellers fyrer vi KUN med ved. Varmer fort opp hele huset.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...