Felicia Skrevet 8. januar 2004 #1 Skrevet 8. januar 2004 Jeg har 1 kg mørbrad som jeg tenkte jeg skulle lage Roastbiff av til helgen, men jeg er litt usikker på hva jeg skal ha til den. Normalt pleier jeg å bare bruke den som pålegg med masse sølvløk, sylteagurker, majones og pepper...*smatte*... men nå tenkte jeg å ha den til middag... Hva skal man da ha til? Hvilke grønnsaker er best? Jeg må ha en eller annen saus til... er det noen som har oppskrift på en saus som passer til?
Mette Skrevet 8. januar 2004 #2 Skrevet 8. januar 2004 Du får masse deilig kraft som du lager sauen av. De fleste grønnsaker passer bra, men jeg pleier og steke grønnsakene når vi har Roastbiff. Bruker da: blomkål, rødpaprika, grønn paprika, gul paprika, squash, rød løk, vanlig løk og champ.Deler alt opp i passe store stykker og lar de surre en stund i jernpannen, er vi mange bruker jeg en jerngryte. Har du wook kan du bruke denne, men du får best smak hvis den er av jern. Lykke til.
-Fisken- Skrevet 8. januar 2004 #3 Skrevet 8. januar 2004 Elsker roastbeef! Jeg syntes det er veldig godt med stekte asparges til jeg. Og masse champinjon.. Mmmmmmm. *drømme*
Gjest gjesta Skrevet 9. januar 2004 #5 Skrevet 9. januar 2004 Stekt sopp eller soppstuing, rosenkål, fløtegratinerte poteter og peppersaus eller bernaisesaus.
Felicia Skrevet 9. januar 2004 Forfatter #6 Skrevet 9. januar 2004 Tusen takk for gode tips - jeg ser for meg nydelig roastbiff med kaskader av stekt sopp, asparges og sjalottløk :smile: Jeg tenkte å lage en god rødvinssaus til, men har akkurat "slått opp" med den oppskriften jeg har, den funker bare ikke. Noen som har en god oppskrift på lager?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå