AnonymBruker Skrevet 20. februar 2012 #1 Skrevet 20. februar 2012 Noen som har noen sunne oppskrifter på fylt sopp som man baker i stekeovnen?
Gjest Kevlarsjäl Skrevet 20. februar 2012 #2 Skrevet 20. februar 2012 Venninna mi bare fjerner stilken og fyller med grønn pesto og evt fetaost. Sykt deilig! Jeg tenker at det bare er å prøve seg litt frem her. Kjøp en ti-tolv sopper, fyll dem med ting du tror kommer til å smake godt, og smak på alle sammen. Da finner du jo kjapt ut hva som funker og ikke Ideer til andre ting som kan funke: -hakka spinat -mozarella -soltørka tomat -opphakka varianter av tomat generelt
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2012 #3 Skrevet 20. februar 2012 Rød eller grønn pesto, parmasan og god olivenolje over.
Belle de Jour Skrevet 20. februar 2012 #4 Skrevet 20. februar 2012 Jeg har alltid i blåmuggost - noe av det beste jeg vet! Om du er skeptisk til blåmuggost går det jo an å bruke andre typer ost, men den sterke smaken forsvinner når den blir varmet opp. Jeg likte ikke blåmuggost før, men elska det i sopp.
Pingting Skrevet 20. februar 2012 #5 Skrevet 20. februar 2012 Åh, fylt sopp er knallgodt! Mine sunne favoritter: - spinatstuing (spinatblader, en liten dæsj fløte eller creme fraiche, muskat) og ost på toppen - revet squash, hakket løk og hakkede soltørkede tomater - couscous, bakt paprika og persille - hakkede gode tomater og basilikum - flaskegresskar og purre (stekt myke på forhånd) - røkt laks og chevre - kylling og blåmuggost - aubergine og valnøtter
Gjest Kevlarsjäl Skrevet 20. februar 2012 #6 Skrevet 20. februar 2012 Dette har offesielt blitt den nye favoritttråden min.. Gjett hvem som skal lage fylt sopp i morgen!
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2012 #7 Skrevet 20. februar 2012 Men hvordan får dere ting ned i soppen? De er jo knøttsmå, hva slags sopp er det snakk om?
Pingting Skrevet 20. februar 2012 #8 Skrevet 20. februar 2012 Men hvordan får dere ting ned i soppen? De er jo knøttsmå, hva slags sopp er det snakk om? Vanlig champignong. De i løsvekt blir jo fort en 5-10 cm store? Også tar man ut stilken.
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2012 #9 Skrevet 20. februar 2012 Vanlig champignong. De i løsvekt blir jo fort en 5-10 cm store? Også tar man ut stilken. Tror jeg må se i en annen butikk, champignongen er KNØTTELITEN der jeg vanligvis handler, mister alltid lysten til å kjøpe den fordi da kan jeg like godt kjøpe de i boks når jeg likevel skal ha små og stekt. Men da skjønner jeg, når de er snakk om SÅ STORE....
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2012 #10 Skrevet 20. februar 2012 Det beste her må jo være portobellosopp? De smaker mye bedre enn champignon også - jeg har gått helt over til portobello som substitutt for feks aromasopp de gangene jeg bruker fersk sopp i matlaging (feks på pizza).
Pingting Skrevet 20. februar 2012 #11 Skrevet 20. februar 2012 Det beste her må jo være portobellosopp? Det er det så absolutt, om man bor på et sted hvor man får tak i det. Portobellosopp ER aromasopp, forresten. Noe som er litt merkelig, de smaker visst mer og bedre når de blir større.
Zzyzx Skrevet 20. februar 2012 #12 Skrevet 20. februar 2012 Vanlige champingnonger slår seg også ut som portobelloene når de blir voksne. Vi hadde en helt farm med sånne i bakgården på jobben, fikk bekreftet at det var snøballchampignon, og at de kan bli større enn 20 cm i diameter. Smakte dem ikke, turte ikke... 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå