Gå til innhold

Fylt sopp


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har noen sunne oppskrifter på fylt sopp som man baker i stekeovnen? :)

Gjest Kevlarsjäl
Skrevet

Venninna mi bare fjerner stilken og fyller med grønn pesto og evt fetaost. Sykt deilig!

Jeg tenker at det bare er å prøve seg litt frem her. Kjøp en ti-tolv sopper, fyll dem med ting du tror kommer til å smake godt, og smak på alle sammen. Da finner du jo kjapt ut hva som funker og ikke :)

Ideer til andre ting som kan funke:

-hakka spinat

-mozarella

-soltørka tomat

-opphakka varianter av tomat generelt

Skrevet

Rød eller grønn pesto, parmasan og god olivenolje over.

Skrevet

Jeg har alltid i blåmuggost - noe av det beste jeg vet! Om du er skeptisk til blåmuggost går det jo an å bruke andre typer ost, men den sterke smaken forsvinner når den blir varmet opp. Jeg likte ikke blåmuggost før, men elska det i sopp.

Skrevet

Åh, fylt sopp er knallgodt!

Mine sunne favoritter:

- spinatstuing (spinatblader, en liten dæsj fløte eller creme fraiche, muskat) og ost på toppen

- revet squash, hakket løk og hakkede soltørkede tomater

- couscous, bakt paprika og persille

- hakkede gode tomater og basilikum

- flaskegresskar og purre (stekt myke på forhånd)

- røkt laks og chevre

- kylling og blåmuggost

- aubergine og valnøtter

Gjest Kevlarsjäl
Skrevet

Dette har offesielt blitt den nye favoritttråden min.. Gjett hvem som skal lage fylt sopp i morgen!

Skrevet

Men hvordan får dere ting ned i soppen? De er jo knøttsmå, hva slags sopp er det snakk om?

Skrevet

Men hvordan får dere ting ned i soppen? De er jo knøttsmå, hva slags sopp er det snakk om?

Vanlig champignong. De i løsvekt blir jo fort en 5-10 cm store? Også tar man ut stilken. :)

Skrevet

Vanlig champignong. De i løsvekt blir jo fort en 5-10 cm store? Også tar man ut stilken. :)

Tror jeg må se i en annen butikk, champignongen er KNØTTELITEN der jeg vanligvis handler, mister alltid lysten til å kjøpe den fordi da kan jeg like godt kjøpe de i boks når jeg likevel skal ha små og stekt. Men da skjønner jeg, når de er snakk om SÅ STORE....

Skrevet

Det beste her må jo være portobellosopp?

De smaker mye bedre enn champignon også - jeg har gått helt over til portobello som substitutt for feks aromasopp de gangene jeg bruker fersk sopp i matlaging (feks på pizza).

Skrevet

Det beste her må jo være portobellosopp?

Det er det så absolutt, om man bor på et sted hvor man får tak i det. :)

Portobellosopp ER aromasopp, forresten. Noe som er litt merkelig, de smaker visst mer og bedre når de blir større.

Skrevet

Vanlige champingnonger slår seg også ut som portobelloene når de blir voksne. Vi hadde en helt farm med sånne i bakgården på jobben, fikk bekreftet at det var snøballchampignon, og at de kan bli større enn 20 cm i diameter. Smakte dem ikke, turte ikke...

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...