Arwen Skrevet 8. januar 2004 #1 Skrevet 8. januar 2004 Trenger å erstatte gorgonzolaost i en oppskrift men aner ikke hva jeg skal bytte den med. Noen tips?
Gjest gjest1 Skrevet 8. januar 2004 #2 Skrevet 8. januar 2004 Bruk en annen blåmuggost. Antar den skal smeltes i en slags saus/suppe. Så du kan egentlig bruke det du liker eller finner av blåmuggost. Gir jo selvsagt ikke den vante gorgonzola smaken , men det går greit.
chimp Skrevet 8. januar 2004 #3 Skrevet 8. januar 2004 Da ville jeg brukt Norzola, siden det er en etterligning av Gorgonzola!
Arwen Skrevet 8. januar 2004 Forfatter #4 Skrevet 8. januar 2004 problemet er at min elskede har angst for muggost, så må ha noe helt enkelt. :klø: håpløse mannfolk
Fakse Skrevet 8. januar 2004 #5 Skrevet 8. januar 2004 Prøv med en gorgonzola som det står "dolce" på (jeg har kjøpt det på rimi i ferskvaredisken der). Den er mye mildere på smak en en del andre gorgonzola, og passer derfor bedre. Det er nesten ikke mugg i den, så jeg vil tro at dersom den skal i saus så kommer han til å like den godt.
Gjest gjest1 Skrevet 8. januar 2004 #6 Skrevet 8. januar 2004 Du kan jo prøve å bytte ut osten med rømme eller fløte. Selv om når jeg lager mat, lurer jeg av og til i min kjære ting han "ikke" liker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå