AnonymBruker Skrevet 17. februar 2012 #1 Skrevet 17. februar 2012 Jeg kjøpte en pose ferdig grillet kyllingvinger fra meny i går, men spiste ikke opp alt, så la restene i kjøleskapet. Nå vil jeg gjerne spise de, men er redd for at de skal bli veldig tørre når jeg skal varme de i ovnen? Noen som vet om de blir veldig tørre hvis jeg legger de på stekebrett i ovnen noen minutter? Eller er det andre måter som er bedre? Verste jeg vet er tørr kylling:(
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2012 #3 Skrevet 17. februar 2012 Ha smør i panna og stek dem på middels varme.
Kladd Skrevet 17. februar 2012 #4 Skrevet 17. februar 2012 Jeg liker slik kylling best varmet opp i en ildfast form i stekeovn på ca 200 grader i rundt 15-20 minutter. Om den virker tørr, kan du ha over aluminiumsfolie.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå