Gå til innhold

Chutney - hva er det og hva brukes det til?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kommer stadig borti oppskrifter på chutney men jeg skjønner ikke helt hva det er eller hva det skal brukes til.

Noen som har greie på dette?

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

Jeg elsker mangochutney til stekt kjøtt.

Skrevet

Jeg har brukt mangoschutney i wok, det gir god smak

Gjest Poirot
Skrevet

Et slags mangosyltetøy som er søtt og litt sterkt på en gang. Godt til indisk mat.

Skrevet

Bare en liten saksopplysning:

Chutney lages ikke bare av mango, selv om kanskje det er det vanligste, det kan også lages av andre typer frukt (eller grønnsaker). :)

Skrevet

Takk for svar!

Da ble jeg litt klokere, men ikke så veldig.....

Skrevet

Har man det på før eller etter steking da?

Gjest gjest1
Skrevet

Det er en slags saus man bruket som tilbehør. Etter steking.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...