ingping Skrevet 6. februar 2012 #1 Skrevet 6. februar 2012 Ehh dumt spørsmål her.. Jeg skal steke torsk til middag i dag, men hvordan gjør jeg det? Husker pappa dyppet den i noe når han lagde det da jeg var liten.. Lurer på om det kan ha vært egg og så mel, men er usikker.. kanskje med salt og pepper? Noen som vet hva jeg skal dyppe fisken i for å få en god og sprø stekeskorpe? Og hvordan skal den stekes? Hvor lenge? Høy eller middels temperatur? Fikk så utrolig lyst på stekt torsk, så håper noen kan svare meg her Prøvde å søke, men fant ikke noe.. på forhånd takk for svar
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2012 #2 Skrevet 6. februar 2012 Du kan også lage en blanding av mel, salt og pepper og gni den inn med. Jeg liker å lage blanding med 1 egg, salt, pepper, og mel, og så lar jeg torsken steke på middels varme i litt olje. Nam nam
ingping Skrevet 6. februar 2012 Forfatter #3 Skrevet 6. februar 2012 Du kan også lage en blanding av mel, salt og pepper og gni den inn med. Jeg liker å lage blanding med 1 egg, salt, pepper, og mel, og så lar jeg torsken steke på middels varme i litt olje. Nam nam Supert! Prøver det jeg, tusen takk
Gjest navnelapp Skrevet 7. februar 2012 #4 Skrevet 7. februar 2012 Kvit fisk bør dobbeltpanerast. Det gjer du ved å ha tre skåler, ei med salta mjøl, ei med egg og ei med strøkavring. Vend fisken i mjøl først. Pisk saman egg og vend fisken i det. Legg den til sist i strøkavring slik at strøkavringen sit fast på heile fiskebiten. steik den i margarin eller ei blanding av olje og smør i steikepanna. 1
Gabbs Skrevet 7. februar 2012 #5 Skrevet 7. februar 2012 Eventuelt bruk maisennamel, holder smaken veldig godt inne i fisken.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå