AnonymBruker Skrevet 5. februar 2012 #1 Del Skrevet 5. februar 2012 Skal ha svinestek i dag, men merket nå når jeg skulle sette den i ovnen av steketermometeret er ødelagt. Steika er på litt over 2 kg, hvor lang steketid må jeg beregne, tror dere? Har stekt den ca et kvarter nå på høy varme med svoren ned, og tenkte å sette ned temperaturen til 125 grader når jeg snur den straks. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/628206-steketid-p%C3%A5-svinestek/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2012 #2 Del Skrevet 5. februar 2012 "Svoren ned"- lager du svinestek eller ribbe? Lettere å hjelpe deg hvis du er litt mer presis :-) 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/628206-steketid-p%C3%A5-svinestek/#findComment-10426409 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2012 #3 Del Skrevet 5. februar 2012 Svinestek ja? Er da svor på den og. 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/628206-steketid-p%C3%A5-svinestek/#findComment-10426431 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2012 #4 Del Skrevet 5. februar 2012 Svinestek ja? Er da svor på den og. På noen ja men like vanlig at den selges uten. Har du et steketermometer? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/628206-steketid-p%C3%A5-svinestek/#findComment-10426444 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2012 #5 Del Skrevet 5. februar 2012 Jeg skrev jo svinestek, kan vel ikke være mer presis enn det. Hehe. Nei, har ikke steketermometer, derfor sliter jeg litt... Tenkte å kanskje la den steke i 3 timer på 125 grader. Eller blir den tørr hvis jeg lar den stå så lenge? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/628206-steketid-p%C3%A5-svinestek/#findComment-10426528 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2012 #6 Del Skrevet 5. februar 2012 På noen ja men like vanlig at den selges uten. Har du et steketermometer? Herregud, kan du konse på å lese innleget og evt gi et svar i stedet for å stille spm som allerede er sbesvart i ts innlegg? For å svare på spørsmålet, du kan regne ca 1 time pr. kg på 150 grader, og vurdere ut fra det? Kanskje 2,5 cirka? Husk å la steken hvile i ca 20 minutter etter steking før du skjærer i den. Lykke til 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/628206-steketid-p%C3%A5-svinestek/#findComment-10426548 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå