Gjest happy_me Skrevet 4. februar 2012 #1 Skrevet 4. februar 2012 Er det et slags alternativ til marsipan som overtrekk på kaker? Hva kalles da en kake med sukkerpastatrekk? Til de som lurer: JA, jeg har googlet det, men det kommer ikke svar på det jeg lurer på. ja.. og hva smaker det? Bare sukker liksom?
kulu-kulu Skrevet 4. februar 2012 #2 Skrevet 4. februar 2012 (endret) http://www.kursagenten.no/artikkel/656/Oppskrift-Sukkerpastafondant-stor-porsjon-1089.aspx Ja det kan brukes som trekk på kaker . Smaker søtt, en kan jo også tilsette smak og farge Endret 4. februar 2012 av kulu-kulu
Fanta Exotic Skrevet 4. februar 2012 #3 Skrevet 4. februar 2012 DU kan jo lage gelelokk istedenfor marispan
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå