CalidumCor Skrevet 3. februar 2012 #1 Del Skrevet 3. februar 2012 Jah, overskriften sier vel sitt.... Har en oppskrift som sier fire sukkerskjeer vann. Men hvor mye er en sukkerskje?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 3. februar 2012 #2 Del Skrevet 3. februar 2012 Heilt umogeleg å seie. Kan du gjengi litt meir av oppskrifta, så kanskje du kan få litt meir tips. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2012 #3 Del Skrevet 3. februar 2012 Er det ikke en litt dyp plastskje som de hadde i slike bokser med sukker etc "før i tida"? Dersom det er det tipper jeg det er ca 2 teskjeer. (ikke toppet) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CalidumCor Skrevet 3. februar 2012 Forfatter #4 Del Skrevet 3. februar 2012 Det er en oppskrift på sukkerpasta så det er 4 sukkerskjeer vann som skal løse opp 4 gelatinplater. Regner jo med at det er likedan som når en oppskrift sier 4 spiseskjeer ettellerannet, men jeg vet ikke hvor stor en sukkerskje er i forhold til teskje eller spiseskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CalidumCor Skrevet 3. februar 2012 Forfatter #5 Del Skrevet 3. februar 2012 Fant en engelsk måletabell som har "dessertspoon" og denne er en mellomstørrelse av teskje og spiseskje. Kan det være tilnermet likt? Har ikke noe servise som inneholder sukkerskje skjønner dere, hehe :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CalidumCor Skrevet 3. februar 2012 Forfatter #6 Del Skrevet 3. februar 2012 Er det ikke en litt dyp plastskje som de hadde i slike bokser med sukker etc "før i tida"? Dersom det er det tipper jeg det er ca 2 teskjeer. (ikke toppet) Jo det kan det godt være. Kanskje jeg bare skal prøve med 8 teskjeer. Hvor feil kan det egentlig bli? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 3. februar 2012 #7 Del Skrevet 3. februar 2012 Viss du berre skal bløyte opp gelatinen kan du bløyte den i ei vilkårleg mengde vatn. Eg brukar berre fylle ein pastatallerken, legge i platene og la dei ligge der nokre minutt. Du skal jo uansett kryste vatnet ut? Eller er det vatnet du skal smelte gelatinen i som skal vere 4 sukkerskeier? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
shoppedilla Skrevet 3. februar 2012 #8 Del Skrevet 3. februar 2012 4 ss vann 4 plater gelatin 1,25 dl glukose (alt. lys eller hvit sirup) 30g flott matfett 1000 g melis Ev vaniljepulver eller flytende smaksessens Det er en annen oppskrift på sukkerpasta jeg fant.. http://www.kakefesten.com/oppskrifter/sukkerpasta1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CalidumCor Skrevet 3. februar 2012 Forfatter #9 Del Skrevet 3. februar 2012 (endret) Viss du berre skal bløyte opp gelatinen kan du bløyte den i ei vilkårleg mengde vatn. Eg brukar berre fylle ein pastatallerken, legge i platene og la dei ligge der nokre minutt. Du skal jo uansett kryste vatnet ut? Eller er det vatnet du skal smelte gelatinen i som skal vere 4 sukkerskeier? Skal bløtes opp i 5 min og deretter varmes opp til gelatinen smelter så det må være eksakt mengde. jeg prøvde med 8 teskjeer jeg, og ser ut til at det gikk fint Endret 3. februar 2012 av MieH Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 4. februar 2012 #10 Del Skrevet 4. februar 2012 Skal bløtes opp i 5 min og deretter varmes opp til gelatinen smelter så det må være eksakt mengde. jeg prøvde med 8 teskjeer jeg, og ser ut til at det gikk fint 1 ts er 5 ml og en ss er 15 ml, så 10 ml høres rimelig logisk ut for en sukkerskje. Skriv om oppskriften med en gang. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. februar 2012 #11 Del Skrevet 4. februar 2012 Sukkerskje har jeg aldri hørt om før, er det det samme som barneskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest happy_me Skrevet 4. februar 2012 #12 Del Skrevet 4. februar 2012 (endret) *lagde min egen tråd* Endret 4. februar 2012 av happy_me Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå