AnonymBruker Skrevet 31. januar 2012 #1 Skrevet 31. januar 2012 Hver gang jeg lager kjeks blir de myke.. Følger oppskriften, og "alle" andre får det jo til! Noen som har peiling på hva jeg gjør feil?
Gjest Tekola Skrevet 31. januar 2012 #2 Skrevet 31. januar 2012 De er mye selv etter å ha kjølt seg ned? Er du sikker på at du steker dem lenge nok? Mine pleier å være myke i det jeg tar dem ut, men når de da har fått kjølt seg ned på et flatt underlag stivner de alltid.
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2012 #3 Skrevet 31. januar 2012 De er mye selv etter å ha kjølt seg ned? Er du sikker på at du steker dem lenge nok? Mine pleier å være myke i det jeg tar dem ut, men når de da har fått kjølt seg ned på et flatt underlag stivner de alltid. Ja, de er fortsatt myke.. Stekte dem ti min lenger enn jeg skulle også.. (18 min istedet for 8)
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2012 #4 Skrevet 31. januar 2012 Muligens det kan være noe med ovnen? Når jeg steker kjeks er de alltid myke når de tas ut, men så setter jeg de på en rist og lar de avkjøle seg, så blir de sprøe:)
Sofie_22 Skrevet 31. januar 2012 #5 Skrevet 31. januar 2012 Prøv en annen oppskrift kanskje? Noen kjeks/cookies skal jo være myke
tusse75 Skrevet 31. januar 2012 #6 Skrevet 31. januar 2012 Hva slags lager du da? Bruker du overmvarmen/undervarmen eller vifta som går rundt hele tida?
Pinkee Skrevet 31. januar 2012 #7 Skrevet 31. januar 2012 Hvilken type smør/margarin bruker du? Noen typer gir ikke sprøtt bakverk
Gjest Mahareth Skrevet 31. januar 2012 #8 Skrevet 31. januar 2012 Er du sikker på at kjeksene skal bli harde med den oppskriften du bruker?
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2012 #9 Skrevet 31. januar 2012 ts her. takk for tilbakemeldinger! Kjeksen skal bli sprø. Bruker vanlig varme, og brelett. skal bruke mykt margarin i oppskriften, eller olje..
Kvist Skrevet 31. januar 2012 #10 Skrevet 31. januar 2012 Bytt ut breletten var min første tanke. Ellers hjelper det veldig om du legger ut oppskriften og fremgangsmåten du bruker, lettere å se om det er den det er noe rart med da.
Gjest navnelapp Skrevet 31. januar 2012 #11 Skrevet 31. januar 2012 Brelett er ikkje til å bake med. Bruk melange-type margarin eller smør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå