Gyda Skrevet 4. januar 2004 #1 Del Skrevet 4. januar 2004 Altså; hvor lenge skal fersk rosenkål (ikke sånn som har vært frosen) koke? Den frosne varianten koker jeg bare opp + litt til - den er jo forvellet fra før av. Men altså - hva med den ferske?? :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jamila Skrevet 4. januar 2004 #2 Del Skrevet 4. januar 2004 Den ferske trenger noen minutter. Jeg vil tippe 5, basert på erfaringene fra nyttårsaften. Men prøv etter 5 min du! (og kok opp vannet før du har de i) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 4. januar 2004 Forfatter #3 Del Skrevet 4. januar 2004 Ok - takk for hjelpa. Egentlig litt flaut å spørre om slike ting - burde jo egentlig være basis kjøkkenkunskaper, men... Nå skal jeg begynne å lage middag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 4. januar 2004 #4 Del Skrevet 4. januar 2004 Ok - takk for hjelpa. Egentlig litt flaut å spørre om slike ting - burde jo egentlig være basis kjøkkenkunskaper, men... Tja - jeg kom på heimkunnskaptime i 7. klasse uten å vite hvordan man kokte poteter, fordi vi hadde trykkoker hjemme Så alt er mulig å ikke vite! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå