Gå til innhold

Vaske purre! Hvordan gjør man det?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Consensio

Del den i to.

Ta en del av gangen og hold deb ubder rennende vann. Mens du gjör dette så skiller du litt på lagene så vannet kommer godt innimellom og får skylt ut alt av jord.

Evnt så kan du kutte den opp i så store biter du vil ha, legge de over i et...hva heter det igjen? Dörslag? Ja eller en sil eller noe, og setter den under rennende vann mens du bruker hendene til å blande det godt

Annonse

Jeg syns det enkleste er å kutte opp purren slik jeg vil ha den, og ha den ferdigkuttede purren oppi en bolle med vann en liten stund. Da synken sanden til bunns mens purren flyter på toppen, og det er bare til å fiske opp purren når den skal brukes.

  • Liker 1

Annonse

Nei, nei, nei :daane:

Man kjøper seg en flunkende ny tannbørste, av typen for babyer.

Deretter skjære man roten og toppen av purreløken.

Man deler så i 2 på langs, og i 5 på tvers.

Deretter legger man alle disse delene i en bolle med vann, tilsatt litt eddik i 1 time.

Så tar man hver enkelt bit og pusser den skånsomt med babytannbørsten.

Når man har gjort det har man alle bitene i et dørslag og skyller under kaldt vann i 5 minutter.

På forhånd har man lagt ut tørkepapir over hele kjøkkenbenken, og hver enkelt bit egges nå tiø tærk bortetter papiret.

Rent og pent :tommelopp:

Du lager et langt kutt langs hele purren - fra toppen og nesten ned til roten, men bare halveis, ikke slik at det går igjennom.

Da kan du lett separere lagene fra hverandre og skylle bort alt av rusk kjempelett. Uten at noe løsner fra purren. :)

Annonse

Nei, nei, nei :daane:

Man kjøper seg en flunkende ny tannbørste, av typen for babyer.

Deretter skjære man roten og toppen av purreløken.

Man deler så i 2 på langs, og i 5 på tvers.

Deretter legger man alle disse delene i en bolle med vann, tilsatt litt eddik i 1 time.

Så tar man hver enkelt bit og pusser den skånsomt med babytannbørsten.

Når man har gjort det har man alle bitene i et dørslag og skyller under kaldt vann i 5 minutter.

På forhånd har man lagt ut tørkepapir over hele kjøkkenbenken, og hver enkelt bit egges nå tiø tærk bortetter papiret.

Rent og pent :tommelopp:

Hahaha, ser det for meg.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...