lell Skrevet 25. januar 2012 #1 Skrevet 25. januar 2012 Hvor lenge kan et åpnet boks med reker stå åpent før det blir ødelagt? Og sursild?
MarianneE Skrevet 26. januar 2012 #2 Skrevet 26. januar 2012 Reker kan stå ei uke, sursild i ca en mnd. Det er ihvertfall min erfaring fra kjøkkenet jeg jobber på.
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2014 #3 Skrevet 14. mai 2014 Jeg drar opp en gammel tråd. Jeg åpnet boksen med reker forrige uke en gang. Hadde rekene opp i fiskesuppa mi og merket at de smakte litt surt. Om de er bedervet, hva kan jeg forvente meg? Akutt matforgiftning eller bare dårlig mage? Kjenner bittelitt vondt i magen øverst til venstre nå hmmmmmAnonymous poster hash: 17dcf...425
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2014 #4 Skrevet 14. mai 2014 Fortsatte du å spise etter at dunkende at de smaker surt? Man smaker godt når de er råtne el.l. Uansett blir du nok bare i verste fall litt rar i magen :-) Anonymous poster hash: 967b9...4de
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2014 #5 Skrevet 14. mai 2014 Dunkende betyr du kjente.. Anonymous poster hash: 967b9...4de
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå