AnonymBruker Skrevet 21. januar 2012 #1 Skrevet 21. januar 2012 Jeg tenkte å lage grove piroger med skinke og ost som skal fryses ned og kunne brukes som matpakke framover. Men så har jeg ikke all verdens utvalg i bakeavdelingen her, og det blir ikke mer handling før til uka. Kan jeg bruke en sånn melblanding som er beregnet på å lage brød? Eller vil det bli helt feil? Har denne sorten: http://www.mollerens.no/ImageVault/Images/id_3988/width_233/compressionQuality_100/scope_0/conversionFormatType_png/ImageVaultHandler.aspx Har også melblanding til grove scones: http://www.toro.no/bilder/bilder/nyheter/nyheter_februar11/Grove-Scones.jpg Ellers har jeg hvetemel i skapet, men ikke noe grovere.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå