Gå til innhold

Grove piroger med skinke og ost


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg tenkte å lage grove piroger med skinke og ost som skal fryses ned og kunne brukes som matpakke framover. Men så har jeg ikke all verdens utvalg i bakeavdelingen her, og det blir ikke mer handling før til uka.

Kan jeg bruke en sånn melblanding som er beregnet på å lage brød? Eller vil det bli helt feil? Har denne sorten: http://www.mollerens.no/ImageVault/Images/id_3988/width_233/compressionQuality_100/scope_0/conversionFormatType_png/ImageVaultHandler.aspx

Har også melblanding til grove scones: http://www.toro.no/bilder/bilder/nyheter/nyheter_februar11/Grove-Scones.jpg

Ellers har jeg hvetemel i skapet, men ikke noe grovere.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, det tror jeg går helt fint!

:heks:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...