Gjest Anonymous Skrevet 31. desember 2003 #1 Del Skrevet 31. desember 2003 Vi skal ha oksestek idag, og jeg tenkte å prøve noe nytt; steke den i pose. Noen som har erfaring med det? Har aldri brukt pose før, så vet ikke hel hva jeg gjør. Klippe hull i ene enden? Bør jeg ha litt vann i posen å? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mistyen Skrevet 1. januar 2004 #2 Del Skrevet 1. januar 2004 Nå er det sikkert litt sent å svrae , siden du skrev "Haster", men likevel: Bare krydre steken og putt den inni posen. Gjerne ta en liten te-skje mel i posen først, og rist den slik at det ligger et lag mel i posen - da setter ikke kjøttet seg fast........... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå