AnonymBruker Skrevet 18. januar 2012 #1 Skrevet 18. januar 2012 Står ingenting på pakka om hvordan de skal tilbredes, hjelp!
Gjest fjosa Skrevet 18. januar 2012 #2 Skrevet 18. januar 2012 Bør jo tines iallefall. Sause dem inn med olje og krydder. I ovnen 30 minutter. Mitt tips..
Mr.Omg Skrevet 18. januar 2012 #3 Skrevet 18. januar 2012 Dette pleier jeg å gjøre: 1. Tiner de. 2. Når de er tint (de behøver ikke være heeelt tint), så smører jeg litt olje på kyllinglårene og krydrer de med krydder. 3. Så legger jeg de i form og steker de midt i ovnen på 210grader i 30min. 4. Så setter jeg opp varmen til 225grader og steker videre i 10min. 5. Stikk en kniv i de for å se om det kommer farget eller klar saft ut. Klar saft = ferdig!
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2012 #4 Skrevet 18. januar 2012 Holder på å sulte ihjel, så slang de i før de var tint (men de hadde ligget ute til tining i 45 minutter da). Hvor lenge bør de steke da tro? Satte ovnen på 200-210 grader.
Gjest fjosa Skrevet 18. januar 2012 #5 Skrevet 18. januar 2012 50 minutter tipper jeg. Sjekk med knivtipset over
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå