Gå til innhold

Frosne kyllinglår, hvordan tilbrede?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Står ingenting på pakka om hvordan de skal tilbredes, hjelp!

Skrevet

Bør jo tines iallefall. Sause dem inn med olje og krydder. I ovnen 30 minutter. Mitt tips..

Skrevet

Dette pleier jeg å gjøre:

1. Tiner de.

2. Når de er tint (de behøver ikke være heeelt tint), så smører jeg litt olje på kyllinglårene og krydrer de med krydder.

3. Så legger jeg de i form og steker de midt i ovnen på 210grader i 30min.

4. Så setter jeg opp varmen til 225grader og steker videre i 10min.

5. Stikk en kniv i de for å se om det kommer farget eller klar saft ut. Klar saft = ferdig!

Skrevet

Holder på å sulte ihjel, så slang de i før de var tint (men de hadde ligget ute til tining i 45 minutter da). Hvor lenge bør de steke da tro? Satte ovnen på 200-210 grader.

Skrevet

50 minutter tipper jeg. Sjekk med knivtipset over :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...