Octavia Skrevet 30. desember 2003 #1 Skrevet 30. desember 2003 Har tenkt tigerreker som forrett i morgen (kalkunfilet og tiramisu som påfølgende retter). Foreløpig har jeg ikke snøring på hva jeg skal gjøre med de for å lage en enkel, lett, liten rett. Forslag?
Piglet Skrevet 30. desember 2003 #2 Skrevet 30. desember 2003 Jeg ville marinert dem m f.eks. Santa Marias marinade Hot Sea Food i ca 1 time, stek meget kort tid på pannen (eller grill i ovnen), 2-3 min. Server m en sterk hvitløksdressing og brød. Det skal jeg ha imorgen (m kamskjell), og det pleier å bli bra. Piglet
Gjest Anonymous Skrevet 30. desember 2003 #3 Skrevet 30. desember 2003 Wok dem, med en god dæsj olje, hakket hvitløk og chili. Serveres med hvitt brød og kanskje noe salat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå