Thomasine Skrevet 29. desember 2003 #1 Skrevet 29. desember 2003 Til nyttår skal vi ha kalkunfilet med Madeirasaus. Et lite spørsmål - er det mulig å bruke noe annet i stedenfor Madeira?!
Nilma Skrevet 30. desember 2003 #2 Skrevet 30. desember 2003 Uten at jeg har prøvd, vil jeg tro at en annen søt vin, som portvin eller sherry, kan brukes.
Gjest Lea Skrevet 30. desember 2003 #3 Skrevet 30. desember 2003 Ellers har Toro en saus som heter "Saus til Stek". Den er helt grei til kalkun og har madeirasmak.
Thomasine Skrevet 30. desember 2003 Forfatter #4 Skrevet 30. desember 2003 Faktisk kom jeg hjem fra årets siste (..håper jeg... :D ) mathandel, og hva har jeg ikke i bæreposen?! :blunke: Joda, jeg fant den sausen du nevner, Lea, den med madeirasmak!!! :D Takk for hjelpen, begge to!! Mange ønsker om et godt nytt år til dere, og måtte dere komme med mange fine oppskrifter og masse inspirasjon til alle brukere i det kommende året!!! :D
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå