Thomasine Skrevet 29. desember 2003 #1 Del Skrevet 29. desember 2003 Til nyttår skal vi ha kalkunfilet med Madeirasaus. Et lite spørsmål - er det mulig å bruke noe annet i stedenfor Madeira?! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 30. desember 2003 #2 Del Skrevet 30. desember 2003 Uten at jeg har prøvd, vil jeg tro at en annen søt vin, som portvin eller sherry, kan brukes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 30. desember 2003 #3 Del Skrevet 30. desember 2003 Ellers har Toro en saus som heter "Saus til Stek". Den er helt grei til kalkun og har madeirasmak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 30. desember 2003 Forfatter #4 Del Skrevet 30. desember 2003 Faktisk kom jeg hjem fra årets siste (..håper jeg... :D ) mathandel, og hva har jeg ikke i bæreposen?! :blunke: Joda, jeg fant den sausen du nevner, Lea, den med madeirasmak!!! :D Takk for hjelpen, begge to!! Mange ønsker om et godt nytt år til dere, og måtte dere komme med mange fine oppskrifter og masse inspirasjon til alle brukere i det kommende året!!! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå