chimp Skrevet 28. desember 2003 #1 Del Skrevet 28. desember 2003 Hvor lang tid ville du beregnet på å tine en kalkun på litt under 3 kilo i kjøleskapet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tilde Skrevet 28. desember 2003 #2 Del Skrevet 28. desember 2003 1 døgn Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 28. desember 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 28. desember 2003 Ok! Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 28. desember 2003 #4 Del Skrevet 28. desember 2003 Mye mer enn 1 døgn hvis den skal stå i kjøleskapet. Min ribbe på 4 kilo var fortsatt frossen etter et døgn i kjøleskapet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 28. desember 2003 Forfatter #5 Del Skrevet 28. desember 2003 Var nemlig det jeg også trodde....at den trengte litt lenger tid. Og en kalkun er jo mye mer kompakt enn en ribbe. Tar den ut ikveld for sikkerhets skyld, tror jeg..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tilde Skrevet 28. desember 2003 #6 Del Skrevet 28. desember 2003 Tin den på et kjølig sted, helst i kjøleskap, hvis du har plass. Kalkunen er tint etter to døgn. Du kan også tine kalkunen på kjøkkenbenken, det tar cirka 1 døgn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 28. desember 2003 Forfatter #7 Del Skrevet 28. desember 2003 Tror jeg bør prøve å finne plass til den i kjøleskapet ettersom jeg har lest at langsom tining er det beste! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 28. desember 2003 #8 Del Skrevet 28. desember 2003 Langsom tining i kjøleskap er best, både med tanke på bakterier, og med tanke på smaken. Min kalkun på 7 kg tok jeg ut i dag, en på 3 kg ville jeg ha tatt ut senest i morra. Om den er tint litt før den skal brukes gjør ikke det noe så lenge den står i kjøleskap. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
maiaa Skrevet 30. desember 2003 #9 Del Skrevet 30. desember 2003 I fjor tok jeg ut kalkunen på 5 kg++ to dager før, og la den til tining i kjelleren. Den var fortsatt frossen da jeg skulle tilberede den... I år tok jeg den ut tre dager før og den var akkurat passe tint. Skjønner ikke hvorfor det tar så lang tid hos meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Barbie Skrevet 30. desember 2003 #10 Del Skrevet 30. desember 2003 Jeg satte min i kjøpleskapet 3 dager før den skulle stekes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 30. desember 2003 #11 Del Skrevet 30. desember 2003 Husker et år vår ikke var tint - den ble lagt i badekaret :o , og innmaten ble lagt på kanten av en eller annen grunn!!! Morningen etter kooooste katta i huset seg rått med innmaten!!! Den hadde ikke rukket å komme til selve kalkunen enda... Heldig for oss!!! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 30. desember 2003 Forfatter #12 Del Skrevet 30. desember 2003 Morningen etter kooooste katta i huset seg rått med innmaten!!! Flink pusekatt m næringsvett, det!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 31. desember 2003 #13 Del Skrevet 31. desember 2003 Min kalkun er på 5,5 kg. Jeg tok den opp mandag og la den i kjøleskap.I dag er den nesten helt tint.Når kl blir 15 er den klar til og hvives i ovnen. Skal jo trossalt stekes i 3- 3 1/2 time :o Men blir nok godt ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå