Tahlia Skrevet 11. januar 2012 #1 Skrevet 11. januar 2012 laga ei ostekaka så helte jeg gelatin og vann i kaka . Aldri brukt det før så tenkte ikke over det før etter på at jeg skulle ha silt ut vannet eller hatt mye mindre vann . Smaker kaka ingenting nå sikker? Noen erfaringer med gelatin??
Toini Skrevet 11. januar 2012 #2 Skrevet 11. januar 2012 Hei Om du bruker gelatinplater: Gelatinen skal kun bløtlegges i vann i 5-10 minutter. Deretter skal vannet vries ut og smeltes i væske som du varmer opp... Mulig kaken din ikke stivner skikkelig om du har helt vannet i.
Tahlia Skrevet 12. januar 2012 Forfatter #3 Skrevet 12. januar 2012 jeg hadde det i kaldt vann i 10 minutter og la det deretter i nytt kokende vann for oppløsning og deretter hev jeg dette i kaka . ingen problem med stivelse . kaka var helt spisende
Tahlia Skrevet 12. januar 2012 Forfatter #4 Skrevet 12. januar 2012 var bare redd kaka skulle være veldig utvannet
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå